Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Mars u Blizancima donosi sreću za ova 2 znaka: Ostvaruju sve što požele, ljubav dobija novi sjaj

Od 4. marta, planeta Mars će se naći u znaku Blizanaca. Mars je planeta akcije, pa će donijeti mnoge promjene u naše živote. Donijet će nam nova poznanstva, nove poslovne prilike, ali i zanimljive susrete na ljubavnom planu. S obzirom da je planeta akcije, unijet će i malu pometnju.

Ovo je period u kojem sve zavisi od komunikacije i moći ubjeđivanja. Ukoliko ste snalažljivi, i komunikativni, dobit ćete sve ono što ste zamislili. U ovom periodu više se oslanjajte na sreću, nego na znanje. U periodu vladavine Marsa, uspjeh svakog od nas zavisi od prilagodljivosti novonastalim situacijama.

Sve će se dešavati brzo, a na vama je da isoristite svaku priliku za napredovanje. Problem može da nastane ako su nam ciljevi preveliki i ako precijenimo sebe.

Ovaj astro period najviše će uticati na Blizance. Osobama rođenim u ovom znaku će sve ići od ruke, a neće morati da ulože puno truda. Takođe, veoma povoljno će djelovati i na Ribe, a najveći uticaj će osjetiti na polju ljubavi. Zauzetima će cvjetati ruže u vezi, dok postoji velika šansa da oni slobodni, upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati, piše “Stil“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više