Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Mlad Mjesec u Ovnu otvara novo poglavlje u našem životu: Iskristite ovu moćnu energiju za ostvarneje želja

Mlad Mesec u znaku Ovna očekuje nas 12. aprila i donosi moćnu energiju za manifestaciju želja, kreiranje namera i nove početke.

Ovan je prvi znak Zodijaka, a mlad Mjesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa. Ova energija u kombinaciji šalje snažne talase svježine u naš život, pozivajući nas da prihvatimo pozitivne promjene i započnemo novo poglavlje u našem životu.

Ovaj mlad Mjesec neće biti sasvim vidljiv, a noćno nebo izgleda kao prazna ploča puna zvijezda. Ta praznina je ono što se dodeljuje svakom od nas ovog aprila. Prazno je jer ga možemo ispuniti svojim željama. Moramo odabrati šta želimo da nacrtamo, naslikamo ili napišemo na našem platnu.

Pod energijom mladog Mjeseca naše moći manifestacije su pojačane, a naša sposobnost da privučemo ono što želimo je trostruko poboljšana. Izbori, riječi i emocije koje iznosimo uvijek boje našu stvarnost, ali u vreme mladog Mjeseca njihov uticaj je ubrzan.

Imajte na umu svoje misli, riječi i izbore koje trenutno donosite. Budite sigurni da su usklađeni sa onim što želite privući. Budite sigurni da se fokusirate na ono što želite, a ne na ono što ne želite.

Pazite na svoj riječi. Vaše riječi su moćne, zato budite sigurni da govorite sa ljubavlju.

Ne izgovoravajte sabotirajuće tvrdnje: “Ne mogu to da uradim” ili “nikad mi ništa ne polazi za rukom”, pogledajte da li možete zaustaviti ovu negativnu misao i prebaciti je na nešto pozitivnije i potvrdno poput, “ovo može biti izazovno, ali mogu pokušati”. Ili, “sve se uvijek dešava u moju korist, čak iako se to u tom trenutku ne čini tako.”

Dopustite da vaše misli budu izraz mogućnosti i nade. Prebacite svoje razmišljanje sa ograničenja na obilje. Koristite energiju mladog Mjeseca da saviše ljubavi komunicirate sa sobom.

Vrijeme mladog Mjeseca donosi vatrenu energiju, strast, kretanje naprijed i dopuštanje našim željama da nas vode, a ne strahovima. Ovaj Mladi mjesec donosi snažnu energiju koja se kreće naprijed, koja je dovoljno snažna da nas izbaci iz svake situacije u kojoj se osjećamo duboko zaglavljeni i nemotivisani.

Možda ćete morati nešto preduzeti, možda ćete morati slijediti instinkt ili impuls da biste pomogli da se stvari pokrenu, ali znajte da je kosmos na vašoj strani. Činjenica da nijedna glavna planeta nije u retrogradnom stanju u vrijeme ovog mladog Mjeseca takođe podržava ovu energiju i ukazuje na to da nam Univerzum zaista daje zeleno svijetlo da napredujemo i donesemo neke smjele izbore.

Pluton je takođe veoma aktivan ovog aprilskog mladog Mjeseca, zajedno sa Venerom. Kombinacija energije Plutona i Venere u ovom trenutku može da uzburka naše odnose i dovede nas do rješenja gdje da pronađemo svoju moć.

Postoji li veza, bilo sa osobom, bilo sa događajem ili situacijom u vašem životu zbog kojeg se osjećate nemoćno?

Tokom ovog mladog Mjeseca stičemo snagu da se suočimo sas vojim slabostima i iscjelimo ih.

Energija Venere i Plutona tokom mladog Mjeseca može pojačati naše emocije. Možda se osjećamo izuzetno osjetljivo ili nam je potrebna neka podrška sa ljubavlju od okoline i od višeg ja. Naše unutrašnje dijete može se osjećati kao da mu treba topao zagrljaj, šolja omiljenog čaja ili neka nova avantura.

Obavezno se prepustite svim pozivima koje vaše tijelo, um ili duša upućuju da biste se odmorili i napunili baterije. Uz svu ovu energiju koja se kreće naprijed, trudite se da postignete uspjeh, ali ne zaboravite da se opustite i napravite pauzu. Verujte mudrosti svog unutrašnjeg bića jer će vam ona biti vodič.

Uživajte u ovoj nevjerovatnoj, ultrakreativnoj, svježoj energiji koja se vrti kosmičkim nebom.

Vrijeme je za novi početak, zato iskoristite energiju mladog Mjeseca i oblikujte je onako kako samo vi to želite, piše “Lovesensa“.

Zapamtite – vi ste kreator svoje sudbine!

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više