Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Najveći foliranti horoskopa: Ova tri znaka će vas prevariti

Strijelac
Iako će vam se u početku činiti da ste pronašli savršenog prijatelja, to može da se promijeni preko noći.

Strijelcima svaka osoba koja im ne donosi nove pustolovine u život vrlo brzo dosadi i iako su se u počecima pretvarali da će biti uvijek tu za vas, nemojte se začuditi ako vam okrenu leđa bez objašnjenja.

Blizanci
Blizanci se neprestano pretvaraju da im je stalo do drugih dok su, u stvarnosti, opsjednuti isključivo samim sobom. prenosi “Radiosarajevo“.

Oni redovno mijenjaju prijatelje, a kad im se neko suprotstavi i ukaže na njihovo ponašanje, imaju tendenciju da ga oštro izvrijeđaju i ismiju.

Vaga
Vage se trude da udovolje baš svima. Iako to zvuči sjajno za druge, poklanjanjem pažnje ljudima koje jedva poznaju Vage počinju da zanemaruju dugogodišnje prijatelje.

One jednostavno žele da ih svi obožavaju i tako gube istinske prijatelje, a zauzvrat dobijaju kratkoročna prijateljstva iz koristi, piše Alo.rs

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više