Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nedjeljni ljubavni horoskop – Astro romantična prognoza za kraj marta

OVAN

Ljubav: U vašem znaku ljubavni susret dve važne planete, Sunca i Venere, sigurno je da će uticati na vas i vašu ljubavnu priču. Ukoliko ste sami, dešavaće se neobični ali veoma lepi novi momenti i ljubavni susreti, koji će vas aktivirati u određenom pravcu tj. ka novom odnosu. Ukoliko ste u vez,i vrlo strastven vikend sa emotivnim partnerom može da produbi vašu ljubav i odnos.

BIK

Ljubav: Vaša vladarka, planeta ljubavi, Venera, ovog vikenda će se naći u zagrljaju sa Suncem, što za vas označava osveštenje vrlo važne emotivne veze, ukoliko ste slobodni, shvatićete da vam se neko dopada i vi njemu. Takodje postoji velika verovatnoća ulaska u emotivnu vezu, baš za ovaj vikend. Ako ste u vezi i to srećnoj vezi, bićete vrlo zadovoljni partnerovim stavom, ponudom i pažnjom kojom će vas sigurno obasipati ove nedelje. Budite srećni, jer su lepi dani pred vama.
BLIZANCI

Ljubav: Nije vreme za rasprave, ubedjivanja u svoj stav ili ulaženja u bilo kakve rasprave, sa vama dragim ljudima, naročito onima sa kojima želite imati nešto više od običnog dopisivanja, jer ove nedelje vaš vladar ima vrlo napet odnos sa planetom svađe i borbe, Marsom. Ovaj aspekt se može osetiti u svim oblastima života, pa i u ljubavnom. Smirite strasti. Povucite se, barem do vikenda, da ne bi bilo svađa. LAV

Ljubav: Vrlo strastvena sedmica u ljubavnom smislu pred vama, jer Venera, planeta ljubavi će se spojiti u subotu sa vašim vladarem Suncem. To označava buđenje ljubavi, povezivanje sa emotivnim delom vas, sa osobom do koje vam je stalo, a ako ste u vezi, imaćete uzbudljive i strasne dane sa njom, naročito tokom vikenda.

DEVICA

Ljubav: Pred vama sedmica koja može da uzburka vaše more ljubavi sa olujama i nemirnim emocijama koje će vas uznemiriti a možda i povrediti. Naime, vaš vladar ove nedelje, tačnije u sredu, pravi napet aspekt sa planetom borbe i svađa, Marsom, pa su mogući i prekidi veza koje nisu stabilne. Budite strpljivi i ne napadajte, nego pričekajte da prodje ova sedmica, da mirnije i čistije glave donesete pravilne odluke.

RAK

Ljubav: Prvi dani ove nedelje su za vas vrlo inspirativni, naročito ako ste u vezi koja je nedavno počela. Vrlo lepi dani u domu ali negde i u prirodi sa drugom polovinom mogu vas ispuniti srećom. Ukoliko ste slobodni, lepo se osećate u svojoj koži a sredinom sedmice vam se diže i samopouzdanje do te mere da preuzimate inicijativu i konkretne korake ka nekome, ko vam se dopada. VAGA

Ljubav: Vladarka vašeg znaka, Venera, ulazi u vašu kuću partnerstva. Od ove sedmice, pa na dalje, vrlo je aktiviran vaš partner, pa ako ga nemate, veliku su verovatnoće da se on pojavljuje u vašem životu. Ako ste u vezi, ozbiljniji koraci od strane partnera su na vidiku, te se pripremite na neke njegove odluke, pa i ozbiljniji razgovor sa njim. Moguće se ozbiljne ponude!

ŠKORPIJA

Ljubav: Ova sedmica može da vam izazove borbu zvanu razum protiv osećanja. Imaćete konflikte misli, razmišljaćete previše, možete biti u nedoumici oko partnera, da li da imate otvoren i iskren razgovor, koji će raščistiti mnoge dileme. Ako ste slobodni, moguće je da budete u nedomici da li da krenete u vezu ili komunikaciju sa nekim. Šta god da je, pričekajte mirnije misli koje dolaze u narednoj sedmici.
STRELAC

Ljubav: Vi ste u relativno mirnoj energiji, ali vaš partner, ako ste u vezi, nije. On želi promene, iima oscilacije u raspoloženju a moguće je i da bude svađalački raspoložen. Pustite ga, da ga prodje zlovolja i loše raspoloženje, ne reagujte. Ukoliko ste slobodni, imate sami sa sobom konflikt, oko izbora novog partnera. Nije vreme za donošenje važnih ljubavnih odluka.

JARAC

Ljubav: Vaš vladar horoskopa, Saturn, ove nedelje pravi lepe aspekte sa drugim planetama. Imate snage, volje i želje da se promenite, zbog partnera. Ako ste slobodni, moguće je da se pokrenete u pravcu komunikacije, ali i konkretnih koraka, u vidu izlaska i vidjanja sa nekim ko vam se dopada.

VODOLIJA

Ljubav: Ove nedelje imate podršku u komunikaciji sa drugima. Ukoliko ste u vezi, lepi dani pred vama za dogovor i planiranje narednih koraka u vezi, a ako ste slobodni, otisnite se u dopisivanje, komunikaciju, opuštene razgovore sa osobama koje vam se sviđaju. Imaćete uspeha.

RIBE

Ljubav: Mirno more. Uživate u danima u kojima vas podržavaju planete, jer nema loših aspekata a i vi ste lepo raspoloženi. Kuća partnerstva se aktivira tokom sedmice, pa ako ste u vezi, može biti i nekih iznenadnih nerazumevanja, ali ona vrlo brzo prolaze, piše Glossy

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više