Fresh Press portal
Life Style

Od prvog do posljednjeg dana, 2021. je njihova godina: Ovaj znak će dobiti baš sve!

Horoskop

Ove 2021. godine zvezdana sreća će biti fokusirana na “nosioce vode”, odnosno ljude rođene u zodijačkom znaku Vodolije – jedanaestom znaku horoskopa koji vlada od 21. januara do 19. februara, a odgovoran je za prijateljstva i međuljudske odnose. Po prirodi je fiksni, muški, vazdušni, intelektualno spiritualan znak.

Još u decembru Jupiter i Saturn – planetarni vladari širenja i strukture – zbližili su se više od 400 godina, čineći se kao jedan kad su se preselili u znak Vodolije. Ovo okupljanje je značajno jer govori o tome kako donosimo promene kao društvo.

Od 1802. godine do ovog “okupljanja” dolazilo je u zemljanim znakovima, čineći naše inovacije utemeljenijim i materijalnim. Ali, sada kada je u Vodoliji, vazdušnom znaku, samo nebo bi moglo da bude granica za sledeći talas otkrića.

“Filozofski Jupiter otvara nam um, a Saturn stvara strukturu da naše misli postanu opipljivi postupci. I nošeni na krilima oslobođene Vodolije, vetrovi revolucije beže”, piše AstroTwins o ovom retkom tranzitu.

Sad kad su i Saturn i Jupiter postavljeni u vašem znaku, znaku Vodolije, vaša maštovita, avanturistička strana mogla bi da se aktivira kao nikada pre.

“Velike promene i nove životne strukture kreću prema vama”, piše Kurir

Vodolija – godišnji horoskop za 2021. godinu

Nalazite se u početnom bloku nepisanog poglavlja, Vodolije, koji se odjednom oseća uzbudljivo i neodoljivo. Ovo je godina od izuzetne važnosti za vas, kako u ljubavi, tako i na ličnom polju, ali i u poslu. Pozvani ste na veliku promenu, shvatićete da po starom više ne ide. Ta lična promena donosi velike uvide, a samim time će se menjati i vaši odnosi. Neki ljudi će otići iz vašeg života jer nisu više dobri za vas.

Pustite ih bez zameranja i spremno prihvatite ljude koji ulaze u vaš lični prostor jer će uticati na vas na način da će vas pomeriti s mesta i odigrati veliku ulogu u vašoj transformaciji. Dakle, ove godine odlučujete kuda, s kim i kako dalje. Ako ste u vezi ili braku koji su stabilni, osećanja mogu još da rastu i razvijaju se zajedno s vama. Loši odnosi se ruše i neodrživi su. Samci mogu upoznati osobu koja će im promeniti život.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više