Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ovo su 3 najveće dobrice u horoskopu

Ova tri horoskopska znaka plijene svojom dobrotom. Oni su pažljivi, staloženi, odani i uvijek spremni da pomognu – imaju veliko srce.

Vaga

Vagama je u životu najbitniji sklad i mir. Svaki svoj problem rješavaju čim se pojavi, ali i probleme dragih osoba. Uvijek su nasmijane i spremne za razgovor i nikada ne rade nešto s lošom namerom. Vage su prepune pozitivne energije koju drugi ponekad i iskorišćavaju.

Bik

Bikovi su prema svima izuzetno pristojni i dragi. Nije im problem kompromis, jer ne vole sukobe i probleme. Vrlo su dobri prijatelji i ponašaju se zaštitnički prema osobama koje vole.

Ribe

Ribama je glavni životni cilj da ulepšaju život drugima. One su najtolerantniji znak Zodijaka. Velikodušne su i iskrene, spremne da pomognu baš svima, piše “Krstarica“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više