Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pepeljugine cipele postale su stvarnost i nose se baš na sve

Cipele kakvima je Faca zaprosio Carrie u “Seksu i gradu” postale su pravi hit među trendsetericama. Dolaze u svim bojama i preporučuje se nositi ih baš na sve.

Sve je počelo od Manola Blahnika i kultnih plavih vjenčanih cipela za Sarah Jessicu Parker, odnosno slavnu modnu filmsku ikonu Carrie Bradshaw.

Tim elegantnim parom štikli s kristalima Faca ju je zaprosio u filmu “Seks i grad” nakon silnih peripetija. I upravo je njih i nosila na vjenčanju. Što dizajneri predlože, slavne trendseterice odobre, a high street brendovi slijede. Iznimka nije ni proljetno-ljetna sezona koju svi toliko iščekujemo.

Pristupačni high street brendovi poput Zare i Uterqüea već su svoje modele ukrasili kristalima, a na svjetskoj sceni Sarah Jessica Parker očito je inspiraciju pronašla upravo u manolicama s početka priče (ispod plavi model). Za mini liniju cipela u suradnji s online shopom Net-a-Porter glumica je kreirala plave stiletto cipele s kristalima koje su izazvale pravu pomamu među trendsetericama.

Miu Miu i Dior spojili su ih s baršunom, a Balenciagini raskošni modeli sjaje se svako malo na nogama zvijezda. Ono najbolje je što se cipele s kristalima tako dobro kombiniraju i s “običnim” trapericama. Blagdani su daleko iza nas, ali to ne znači da trebate odustati od malo sjaja u vašim kombinacijama.


Plave, Sjp by Sarah Jessica Parker, net-a-porter.com

Ružičaste, Nicholas Kirkwood

Ljubičaste, Paul Andrew, farfetch.com

Zlatne, uterque.com

Žute, Giannico, farfetch.com

Narančaste cipele, zara.com

 Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više