Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Počela snimati po*no filmove kako bi skupila novac za fakultet

Miriam Weeks kaže kako je snimala porniće samo kako bi skupila novac za studiranje. S osamnaest godina upala je u porno industriju sa samo jednim jedinim ciljem – skupiti novac za studij prava na UNiverzitetu Duke, budući da tamo akademska godina košta 60.000 dolara.

Budući da joj roditelji nisu mogli platiti preskupi fakultet, kaže da su je podržali u njenoj odluci da snima porniće dok ne skupi novac.

Miriam, koju ljubitelji pornića znaju kao Belle Knox, pri upisu na fakultet pokušala je sakriti svoj identitet, ali su uskoro kolege skužili ko je ona te je počeli ucjenjivati i izrugivati se, prenosi “Index“.

Prvih godina studiranja Miriam je pala u tešku depresiju.

Danas su ti dani iza nje i ništa od toga je nije spriječilo u njenom naumu da završi faks.

Iako priznaje da su je povrijedile reakcije njenih bliskih prijatelja, Miriam se ne obazire na ono što kolege pričaju o njoj, a svoje fakultetske obaveze izvršava na najbolji mogući način.

Ono što se nalazi na internetu ne određuje mene kao ženu i ljudsko biće”, kaže Miriam koja je sada pred diplomom.

Moja je priča samo dokaz da je fakultet je…. preskup”, rekla je buduća pravnica.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više