Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Probudite uspavani seksualni život i raspalite maštu partnera (18+)

Početak zajedničkog života bez predanosti jedno drugom na početku čini seks zanimljivim i uzbudljivim. Ali posle nekog vremena pojave se određena očekivanja i neizbežna rutina, pa i za dobar seks morate da se potrudite. Bez obzira koliko ste savršeni jedno za drugo i koliko vam je brak važan, s vremena na vreme dosada i rutina su neizbežni.

Ako ste nezadovoljni seksualnim životom, mislite da ste već sve probali ili jednostavno želite malo promene i dodatnih uzbuđenja,  razmislite o inovacijama u vidu seksi igrica u spavaćoj sobi! Muškarci su čulna bića, pa će sigurno biti oduševljeni vašom inicijativom da u krevetu bude zabavnije više nego ikada pre! Evo nekih predloga.

ZAVEDITE GA SEKSI VEŠOM

Budite intrigantne i misteriozne i pustite da sam otkrije šta se krije ispod uske crne haljine. Atraktivne mrežaste čarape raspaliće njegova čula.

DOMINANTNA KRALJICA

Ostvarite njegove najskrivenije fantazije u crnom, čipkastom bodiju koji malo toga prepušta mašti.

VEŽI ME

Vezivanje u seksu je idealno ako želite da dominirate situacijom i time priuštite partnerki ili partneru nezaboravne užitke.

KAMASUTRA

Razbijte monotoniju i isprobajte nove poze koje će vaš seksualni život odvesti u sasvim novu dimenziju. Uz kamasutra kocke igra će biti neizvesnija i uzbudljivija. Šta čekate?

POGODI ŠTA JE

Seksi igrice odličan su način da obogatite seksualni život, a evo jednog predloga.

Vaš partner leži sa povezom preko očiju. Lubrikantom podmažite različite delove tela: prste, bradu, vrh nosa, bradavice, i šta vam je već volja, a zatim dodirujte partnera svuda po telu. On mora da pogodi kojim delom tela ga dodirujete. Ukoliko tačno odgovori, ima pravo na želju.

Trebaće vam samo lubrikant i puno nevaljale mašte.

Oslobodite se stega i uživajte, a vaš seksualni život će vam biti zahvalan.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više