Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Rak ucjenjen, Ovan potcjenjen, Vagu partner iznevjerava u velikom stilu

Dok će nekima doneti nove mogućnosti i prilike za promjene na bolje, drugima pak slijedi težak period.

U prvoj polovini maja imamo dva važna događaja koja će obilježiti ovaj period. U noći između 6. i 7. maja vidjet će se kiša meteora poznata kao Eta Aquarids. Na sjevernoj hemisferi vidjet će se otprilike 30 meteora na sat, a najviše neposredno nakon ponoći. Tu je i mlad Mjesec 11. maja.

Bilo da spadate u znakove koji će doživjeti razočaranja i nervozu, ili u one kojima se otvaraju nove šanse, imajte na umu da se iz teških momenata izlazi jači.

Ovan
Neko vas je potcjenjivao. Bilo da su vas namjerno obmanjivali ili pokušavali da vas obmanu, imali ste snažan osjećaj u vezi sa njihovim namjerama. Sada ste spremni da pokažete drugima da niste osoba sa kojom se treba igrati.

Bik
Važno je da ne dozvolite da prošlost kontroliše vaša raspoloženja i postupke. Šta god da ste prošli, ostavite to iza sebe. Iznova ste se odužili nečijoj velikodušnosti iz prošlosti. Ono što ste učinili za njih daleko prevazilazi sve što su oni možda uradili za vas.

Blizanci
Budite otvoreni i iskreni kada su u pitanju planovi koje razmatrate za budućnost i možete biti sigurni u voljnu saradnju voljene osobe. U nešto realnijem smislu, moraćete da zauzmete zdrav i razuman pristup finansijskim i pravnim pitanjima.

Rak
Neko se poigrava sa vašim emocijama nadajući se da će uspeti da se probije na svoj način. Dosadilo vam je da se osjećate krivima jer ne možete da budete na njihovoj klupi i zovete sve vreme. Ne dozvolite da se nastavi bilo kakva emotivna ucena koja je bila problem u vašoj porodici.

Lav
Neko koga upoznate preko svoje profesije daće vam neobičnu ponudu. Ovo će vas iznenaditi kada već imate druge ideje u glavi, ali možda nećete željeti da propustite ovu priliku.

Odugovlačite sa vremenom. Ako vaši prethodni planovi propadnu, sada imate na šta da se povučete.

Djevica
Ljudi imaju prilično tendenciju da se oslanjaju na vas. Pomoć koju ste dali nekome u prošlosti ostavila je utisak da uvek može da vam se obrati kada mu je potrebna neka podrška. Očekujte da ćete biti zauzeti. Potrudite se da se opustite kada vam se ukaže prilika.

Vaga
Partneri će vas iznevjeriti u velikom stilu. Ovo će vas uznemiriti i osjećat ćete se iznervirano zbog sebe što ste počeli da se oslanjate na njih. Barem bi trebalo da vam bude drago što možete da izađete iz zajedničkog aranžmana prije nego što bude kasno.

Škorpija
Pitanja vezana za posao i novac vjerovatno će pokazati prijatne znake poboljšanja. Djelujete sposobno da uočite zanimljive nove prilike i da djelujete na njih prije svih ostalih. Da li si sami? Platonska veza će preuzeti novu i voljeniju dimenziju.

Strijelac
Teško je razumeti zašto su prijatelji odjednom tako neraspoloženi. Osećate se uznemireno što ne osećaju da mogu da vam se povjere. Moguće je da im je teško da objasne kako se zaista osjećaju. Razgovori sa partnerom će proći dobro pod uslovom da ste iskreni.

Jarac
Promene u svakodnevnim aktivnostima će potrajati, jer ste neko ko se lako navikava. Čak i da je tako, kada jednom uđete u zamah novih rutina, prihvatićete da su to bile promene koje su bile suđene. Dajete sve od sebe da ne pravite talase i vaši tiho optimistični izgledi će biti nagrađeni.

Vodolija
Možda ćete se zapitati zašto se, kad god neko ima problema, uvijek okrene ka vama. Bilo da ima veze sa romantikom, poslom ili finansijama, izgleda da misle da imate sve odgovore. To je zato što ste im mnogo pomogli u prošlosti i vaše vođstvo je bilo dobro za njih.

Ribe
Društvenih događaja je i dalje malo i daleko su. Ovo vam ne smeta previše jer ste imali dovoljno vremena da se naviknete na manje žuste društvene ciljeve. Vrijeme provedeno sa bliskim prijateljima u čijem društvu uživate je daleko privlačnije, piše “Luftika“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više