Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Sedmični horoskop do 30. maja: Sreća će pratiti Blizance, Vage i Strijelce, a ovaj znak bolje da ne izlazi iz kuće

OVAN

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Neko vam je vjerovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obje strane zadovoljne.

KARIJERA: Kako sedmica bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati saradnja.

BIK

LJUBAV: Prvi dio nedjelje donijeće lijepe ljubavne događaje, a od sredine nedjelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počet će se prorijeđivati, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

SAVJET: Ne trebate smanjivati svoje kriterijume.

BLIZANCI

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama zavisi da li ćete se okrenuti ka svijetlu ili ka tami.

KARIJERA: Činit će vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Sarađujte uz diplomatiju.

SAVJET: Izdržite.

RAK

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, činićete greške u koracima. O vama i vašoj sposobnosti samokontrole zavisit će uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrijet ćete.

SAVJET: Istražite svoje talente.

LAV

LJUBAV: Ovih ćete dana imati promjenjiv vjetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budite maksimalno otvoreni i budno pratite svaku priliku. Treba prepoznati šta se krije iza nje.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačat ćete kontakte i više se angažovati oko mladih saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani negdje da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

SAVJET: Imat ćete dovoljno snage za sve.

DJEVICA

LJUBAV: Povremeno ćete osjetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete trpljenjem uvidjeti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ova nedjelja biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

SAVJET: Zanemarite kritičare.

VAGA

LJUBAV: Dobar ugođaj, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate i nakonost druge strane, učinit će vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširenje svojih znanja i stručnih sposobnosti. Neki će se usavršavati. Sad će se naime, ostvariti neki zakonski temelji da možete pokrenti nešto u tom pravcu. Neki će zbog toga putovati.

SAVJET: Prvo sagledajte šta imate pa tek onda djelujte.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekat ćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmijeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osjećate podstaknuće vas i na nove poslovne poduhvate. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati sa drugima, a posebno sa onima koji ne rade u istom mjestu gde i vi.

SAVJET: Uživajte u životu.

STRIJELAC

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze ambicije. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba da se postave i novi temelji.

SAVJET: Idite na sunce i u prirodu. Osviježit će vas.

JARAC

LJUBAV: Ako želite nekoga osvojiti, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prešutite kritiku partnera. Drugi dio sedmice donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogli razmahati. Idite korak po korak pa će i rezultati biti trajniji.

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osjećate da nije još vrijeme za pokazati sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim pa makar otrpeli i poneku frustraciju.

SAVJET: Pred vama je dug put.

VODOLIJA

LJUBAV: Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu donijeti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usresredite na sebe i provedite malu unutrašnju inventuru. Preispitajte se malo dublje.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smjerom. Oni koji nisu razmislili o sebi vjerovatno će se suočiti sa posljedicama vlastitih ambicija i tek sad uviđati gde su pogriješili. To je korak prema naprijed.

SAVJET: Budite susretljiviji sa ljudima.

RIBE

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrtjeti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zameriti i osjećati se zanemareno.

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati sa drugima. Stav da je neko sam po sebi dominantan nije dobar, a pogotovo ne kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

SAVJET: Dobro je baviti se sportom, prenosi “Ehoroskop“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više