Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Sedmični horoskop: Ko traži više, a pruža manje, kome slijede važni razgovori

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Sve ukazuje na zanimljivu i uzbudljivu sedmicu. Mnogim osobama ste šarmantni, neodoljivi. Iako vas privlači avantura, ne možete “pobjeći” lijepoj, pravoj vezi.

Posao: Bez stresa i vanrednog truda imate dovoljno mogućnosti za uspjeh. Usmjereni ste na dovršavanje započetog, te osmišljavanje i pripremu novih, ostvarivih ideja.

Zdravlje: Sačuvajte sjajnu formu.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Osjećanja su prilično uzburkana. Romantični ugođaj izvrsno je okruženje za novu ljubavnu priču. Koliko dugo ćete zadržati emotivni zanos, zavisi najviše od vas.

Posao: Vrijedni ste, u većini situacija snalazite se sasvim dobro. Značajni događaji zbivaju se u sferi novca i ulaganja. Ipak, veoma oprezno birajte poslovne partnere.

Zdravlje: Umor liječite šetnjama, opuštanjem.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Očekuju vas sretniji ljubavni dani. Unosite sklad u emotivni život i vezu. Ako ste sami, ne patite više za nekim koga ne možete zadržati. Spremni ste za promjene.

Posao: Poslovni život ispunjen je mogućnostima za nova znanja, kontakte i sklapanje korisnih poznanstava. I vaša finansijska situacija se značajno i brzo popravlja.

Zdravlje: Mnogo je razloga za sreću i zadovoljstvo.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Svaki slobodan trenutak iskoristite za stabiliziranje emotivnog života. Izlet u prirodu ili kratki odmor omogućava vam da se opustite i još više uživate u ljubavi.

Posao: Pred vama je period profesionalnog i finansijskog prosperiteta i  novih iskustava. Dominiraju snalažljivost i entuzijazam. Moguće je da se odlučite za promjenu posla.

Zdravlje: Sretni, zdravi, aktivni.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Želite unijeti osvježenje i sreću u svoj ljubavni život. Ako ste slobodni, zaljubit ćete se. Moguće je da se uskoro približite osobi koja vas privlači.

Posao: Posebno ste motivirani za rad. Vaše ideje mogu nekome djelovati nestvarno, ali u svakoj od njih naznaka je uspješne realizacije, sreće i  ostvarenja sna.

Zdravlje: Priuštite sebi i vrijeme za predah.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Zaljubljeni ste, a voljena osoba uživa u vašem društvu. Život izvan uobičajenih okvira za vas je istinsko otkriće. Ako tragate za ljubavlju, slijedi nešto posebno.

Posao: Napokon možete odahnuti. Svojim zamislima dajete željeni smisao. Imate niz unosnih prilika za profesionalni napredak i uspjeh. Ugrabite svoju šansu objeručke!

Zdravlje: U sjajnoj ste kondiciji, privlačni.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Mijenjate stav prema ljubavi, a trag tih previranja najviše osjeća osoba koja vas voli. Donosite važne odluke, a tek potom slijedi vrijeme sklada i opuštanja.

Posao: Naglašen je vaš trud, a energija je u stalnom porastu. To je odlično, jer želite postići još veći profesionalni uspjeh. Ipak, budite realniji, povedite računa o novcu.

Zdravlje: Zdrava hrana i rekreacija su imperativ!

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Zadovoljni ste, uživate u ljubavi i skladnoj vezi. Ako ste sami, nekoliko osoba želi vašu naklonost. Moguće je da upoznate srodnu dušu i zaljubite se.

Posao: Pred vama je pregršt šansi za uspjeh i napredovanje, te ostvarenje svega onog što dugo želite. Ovo je odličan period i za traženje posla, veću zaradu i poslovni ugled.

Zdravlje: Tjelesna i psihička forma na zavidnom nivou.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Neuhvatljivi ste, niste više spremni na kompromis. Ipak, htjeli-ne htjeli, krećete ususret novoj ljubavnoj priči. Vezu koja nema perspektivu, prekidate bez kajanja.

Posao: Ako sakupite dovoljno strpljenja i koncentracije da se ozbiljno posvetite radu, pred vama je veliki uspjeh i dodatna zarada. Odnosi s kolegama su izvrsni.

Zdravlje: Rekreacija je najbolje rješenje.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Sve u vama treperi, žudite za strastvenom vezom, želite promjenu. To će se ostvariti, uz malo truda dolazi do olakšanja. Ako ste slobodni, nalazite novu ljubav.

Posao: Zatečeni ste količinom obaveza, pa se punom parom bacite na dovršavanje započetog. Kraj sedmice donosi olakšanje i povoljno rješenje jedne delikatne situacije.

Zdravlje: Bolje rasporedite energiju.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Volite, puni ste snova o sjajnoj budućnosti. Posebno vikend donosi nova, ugodna iznenađenja. Ako ste u sretnoj vezi, imate još više razloga za zadovoljstvo.

Posao: Vaše izvanredne sposobnosti najbolje dolaze do izražaja ako ste lider u poslu. Iznimno ste hrabri i poduzetni u isticanju ideja i visoko postavljenih ciljeva.

Zdravlje: Odlično zdravlje i dobro raspoloženje.

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Ljubav vam je osnovni motiv u svim oblastima. Slijede lijepi doživljaji, ali kao da vaša ljubavna očekivanja nisu zadovoljena?! Jedan susret vodi vas ka ljepšem sutra.

Posao: I pored zbivanja na emotivnom planu, izuzetno ste vrijedni, a prema profesiji se odnosite savjesno. Vodite računa o svakoj sitnici, pa možete očekivati uspjeh.

Zdravlje: Pozitivan stav donosi dobro zdravlje.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više