Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Što morate znati ako zavodite Hrvaticu, Bošnjakinju, Srpkinju, Ruskinju, Poljakinju…

Za slavenske žene se kaže da su najljepše na svijetu. No, kada izlazite sa slavenskom đevojkom, postoje određene stvari koje bi svakako trebali znati,ili biste se mogli provesti loše i dobiti udarac gdje najmanje očekujete

Prva stvar koju treba znati o vašoj Slavenki je sljedeća: Ima li ili nema starijeg brata. Slaveni imaju tendenciju da patoliški štite svoje mlađe sestre  načinima na koje  jednostavno ne možete zamisliti. I to jednako vrijedi za sve Slavene, bili oni sjeverni , srednji ili južn, i ma kojoj vjeri pripadali. Brat Slaven će vas naprosto prebiti izradite li mu ili ponizite sestru.

Osveta može uključivati ​​različite vrste borilačkih vještina, budete li sretniji dočekat će vas tek razbijen automobil li ako ste totalni sretnik dobit ćete samo upozorenje da ćete jednog dana  biti kažnjeni ako je “mala sestra” imala problem sa sobom. Važno je znati da Stariji brat ima prema nepisanom slavenskom zakonu pretući vas bez ikakvog razloga. Čak i ako je njegova sekica potpuno zadovoljna vašim ponašanjem. Čak štoviše ako vas previše hvali dobit ćete i više batina. Stoga je najbolje za početak veze sa Slavenkom da ostanete anonimni. Ne postojite.

Foto: aletuzzi preko Pixabay.com

Druga stvar koju trebate znati su određene činjenice o njenom ocu. Tijekom sastanka i upoznavanja on će vam za početak  stisnuti ruku do točke pucanja, provjerit će jeste li muškaraca i dovoljno jaki za njegovu kćer,  te će naglasiti kažem da je njegovo “slatko malo sunce” najvažnija stvar u cijelom svemiru, a u slučaju da se nešto dogodi njoj, on ima lopatu, automobil i dobar alibi u bilo koje vrijeme. Nakon što utvrdite gradivo on će vas zagrliti kao da vas voli više od bilo koga, i nasut će malo rakije za vas. To malo znači oko pola litre. Ostanite na nogama. Popijte dosta ulja prije susreta jer ako padnete pod stol otpisani ste.

Treća stvar, pročitatje dosta literature o oružju,  Slaveni su puni  ljubavi za oružjem i naprosto  morate znati pričati na tu temu, te koje oružje  otac voli. Uostalom to će vam dobro doći da procijenite svoje mogućnosti u slučaju bijega.

Kada ste konačno zaveli slavensku djevojku, postoji jedna stvar koju treba razumjeti. Ona je ta koja nosi hlače u vezi, i bez obzira što  ćete svojim prijateljima pokušati pojasniti da niste papučar,  kad te zove na telefon vrijeme  je za gibanje. Argument neće pomoći.

Tijekom studenog naučite napraviti ajvar, a većinu svog dana osigurajte slobodno  za pečenje paprika. Ako budete imali sreće poslat će vas u dućan po još ajvara ili da kupite još tegli. Tada izaberite neki udaljeniji da malo odmorite.

Foto: RondellMelling preko Pixabay.com

Kada dobijete dijete, bit ćete ponosni otac i glavni čovjek koji govori svima kako je njegov sin / kći krasna il krasan i kako će biti poznat, bogat i svakakve stvari. Vi i vaš kum ćete napraviti popis vlastitih imena za bebe. Ne zamarajte se tim, taj popis će završiti u kanti za smeće jer je vaša Slavenka već odlučila o imenu, i ti kao otac, nemaš  nikakve veze s tim.

I zadnja stvar koju trebate znati kada dejtate slavensku djevojku. Iako ona neće pokazati to na prvu, vi znate zašto je ipak na kraju volite.  Slavenska djevojka  najstrastvenija je u cijelom svijetu. Kad  vas voli,  biti ćete jedini čovjek u njenim očima. Bez obzira na to kako to izgleda, kad ga se svodi na odabir između vas i sveg ostalo, budite sigurni da je davno ona već napravila taj izbor. A ako kojim slučajem ne poštujete taj izbor, e u tom trenutku njen brat, onaj s početka priče, ponovno ulazi u vaš  odnos.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više