Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Sve im ide od ruke: 3 horoskopska znaka rođena pod sretnom zvijezdom

Postoji ljudi koje prati sreća šta god da urade. Kao su su rođeni pod sretnom zvijezdom i ne znaju za neuspjeh.

Ali, oni svoju sreću sami stvaraju i ne čekaju da im se stvari dese. Oni će svoj život uzeti u svoje ruke i od njega napraviti čudo, a evo o koja tri znaka je riječ:

Vodolija
Vodolija osluškuje poruke koje joj šalje svemir i slijedi ih. Čak iako ovo zakaže, ona ima rezervni plan. Zato joj sreće u životu ne manjka.

Ovan
I Ovan nije od onih koji vjeruju da sreća sama kuca na vrata. Ulaže svoj maksimum kako bi ostvario svoje ciljeve i zato i uspijeva u tome.

Lav
Čini se da njih sreća prati u stopu i da oni za nju ne moraju da se potrude. Ali, nije sve kao što izgleda. Lav ne čeka ono što želi, on se trudi da to što prije dobije. Ne krivi druge ljude za svoje promašaje. Svjestan je da on kovač i svoje sreće i nesreće, piše “Krstarica“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više