Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Tri horoskopska znaka koja su uvijek kao ‘crne ovce’ u porodici

Oni ništa od toga ne poštuju, pa ih drugi članovi porodice često ogovaraju zbog njihovog nepoštovanja najbliže rodbine. Njih pak, baš briga za komentare, a veća porodica su im često prijatelji koje stiču za života.

Evo koji su to horoskopski znakovi:

Vodolija

Nije stvorena za tradiciju, a ono što izgovori momentalno povredi njegovu majku koja tako silno želi unuče, a ti avanture i nova putovanja.

Svi znaju da ste jako pametni, ali vaše riječi upućene stricu kojem će pući dugmence na košulji koliko se prejeo ne shvataju baš kao šalu. Pazite šta pričate pred članovima porodice i imajte malo više poštovanja prema njima.

Ovan

Oni ne znaju šta je strah, a ne prezaju uopšte od toga kome su upućene njihove najoštrije riječi. Možda ih neko zbog toga i voli zbog toga, ali kad tad će vam neko odbrusiti podjednako snažno, samo vam ovoga puta neće biti tako smiješno.

Čini se kao da vaša usta nemaju filter. Sve što treba da uradite jeste da zamislite da je neko vama to rekao. Nije kul, zar ne?

Strijelac

Umjetnička i slobodarska duša. Čim ga uhvatite, on se odmah izgubi, a ta odustnost od porodičnih dešavanja može biti pogrešno protumačena.

Nije baš da ih previše nervirate, ali nekako im se uvijek čini da vam nisu prioritet. Jednostavno pokušajte da nađete malo više vremena za članove svoje porodice, piše “Noizz“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više