Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Tri znaka horoskopa u martu 2021. će sresti ljubav svog života: Da li ste to vi?

Ovan

Ovan će imati lijepe aspekte sa Marsom u narednom periodu tako da se mogu pokrenuti neke ljubavi iz prošlosti. Međutim, to nije sve! Prošlost se polako, ali sigurno vraća kako bi se zatvorilo poglavlje koje je ostalo otvoreno.

Lunacija u znaku Riba će pokrenuti neke tajne dogovore i maštanja iz prošlosti. Tajni susret je izvjestan.Pokušajte da malo primirite vašu predvodničku energiju i dopustite da partner vodi “glavnu reč”. NJemu će to prijati a vi ćete uživati u slatkim i tajnim ćaskanjima. prenosi “Novi“.

Blizanci

Sunce i Venera u Ovnu će vam donijeti zaljubljivanje u mlađu osobu. Ovaj ljubavni odnos će u vama pokrenuti emocije za koje niste ni znali da postoje. Sve ono što ste potajno očekivali i maštali sada će se ostvariti. Dobićete željno očekivanu harmoniju. Ovo vreme ja idealno za ljubav i putovanja sa dragom osobom. Iskoristite ga!

Ribe

Vi ćete u ovom periodu biti izuzetno šarmantni, zavodljivi i prosto ćete zračiti pozitivnom energijom što će sigurno privući suprotni pol. Podršku vam daju planete u vašoj prvoj kući.

Imate velike šanse da se ludo zaljubite ali je potrebno da barem malo spustite ružičaste naočare i da objektivnije sagledate ljubavnog partnera. Sada se otvara novo poglavlje u vašim emotivnom odnosima.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više