Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Uvijek švorc: 3 horoskopska znaka kojima su džepovi stalno prazni

Postoje neki horoskopski znakovi koji naprosto ne umiju sa novcem, kao na primjer:

Blizanci
Pripadnici ovog znaka su najneodgovorniji kada je u pitanju novac, piše Index. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju da potroše i cijelu platu za jedan dan. Često se znaju naći i u finansijskim problemima, s obzirom na to da im je preterano trošenje novca pravilo, a ne izuzetak.

Strijelac
Pripadnici ovog znaka zbog svog izraženog optimizma lako pređu granice realnosti. Oni planiraju i ostvaruju stvari za koje apsolutno nemaju novca, ali se uvijek nekako snađu. Njihove namjere su dobre, ali su jednostavno nepromišljene. Strijelci vole zabavu i posljednji dinar će potrošiti na dobar provod.

Lav
Lavovi novac troše isključivo na sebe. Ne mare za to koliko novca imaju na računu, oni jednostavno uživaju u životu. Nije im žao da za luksuznu odjeću i nakit potroše enormne količine novca. Vole i adrenalin, pa se nerijetko odaju i kockanju kako bi umnožili svoj novac.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više