Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Vaga, Lav, Škorpija i Bik su najbolji ljubavnici za kojima žene najviše gube glavu

Astrolozi tvrde da horoskopski znak u kojem smo rođene određuje brojne sfere u našem životu, uključujući i kakve su naše sposobnosti u krevetu.

Muškarci rođeni u ova četiri znaka slove za najbolje ljubavnike, a njihova kreativnost i strastvenost ravna je scenama koje vižamo u naje*otičnijim filmovima. Ako vaš partner pripada nekom od navedenih znakova, može se reći da ste prava sretnica.

Vaga
Muškarci rođeni u znaku Vage snalaze se na svim područjima, bar što se se*sa tiče. Od nježnog vođenja ljubavi, do ispunjavanja najluđih fantazija svoje partnerke. Važno im je da oboje uživaju i češće će se posvetiti partnerkinom užitku više nego svom.

Vage su po prirodi kreativne, a tu kreativnost njeguju i u spavaćoj sobi, pa s njima uvijek možete očekivati nešto novo i uzbudljivo. Jako su strpljivi i nikad neće požurivati partnerku, jer znaju da se najbolje stvari u životu događaju spontano.

Jedna od njihovih najboljih osobina je spremnost da žive u trenutku pa tokom se*sa za njih ne postoji ništa drugo što može narušiti trenutke bliskosti sa partnerkom.

Lav
Lavovi svoje partnerke tretiraju kao kraljice i koncentrišu se na njihov užitak. Stalo im je do toga da oduševe ženu u krevetu i da ona nestrpljivo iščekuje sljedeći susret.

Vole da budu najbolji u svemu što rade, a seks se nalazi visoko na njihovoj listi prioriteta. Rijetko ćete naići na muškarca rođenog u znaku Lava koji je loš u krevetu.

Lavovi su dominantni, strastveni i posvećeni svemu što rade.

Škorpija
Škorpije su najstrastveniji horoskopski znakovi, kako u životu, tako i u krevetu. Oni ne vole sredinu, pa će se partnerki posvetiti u potpunosti. Imaju jak libido i nikad neće propustiti priliku za se*s.

Odani su po prirodi, a znaju i da vježba čini savršenstvo, stoga će se truditi da nauče da usreće partnerku, kako u krevetu, tako i van njega.

Bik
Bikovi su nježni ljubavnici, a nakon se*sa nikad neće preskakati maženje. Ne vole veze na jednu noć, već teže trajnom partnerstvu i stabilnosti u ljubavnim vezama.

U se*su će sa partnerkom podijeliti sve: tijelo, srce i dušu, a umjesto da se skoncentrišu na svoje zadovoljstvo, uvijek će slušati njene želje i nastojati da ih ispune najbolje što mogu, prenosi “B92“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više