Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Vage očekuje napredak na poslu, dok će u ovaj znak svi biti zaljubljeni

OVAN
LJUBAV: U ovom periodu krasi vas privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi će biti zaljubljeni u vas. POSAO: Krenut ćete u neke nove projekte, jer ćete biti puni entuzijazma. ZDRAVLJE: Slabije, prenosi “Informer“.

BIK
LJUBAV: Bićete pomalo nezainteresovani za ozbiljne kombinacije, pa su mogući kratka afera ili flert. POSAO: Vaše operativne sposobnosti biće danas na visokom nivou. ZDRAVLJE: Povreda.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašćete se baš onoj osobi koja se vama dopada. POSAO: Problemi u procesu rada. Moguća je tenzija u odnosu sa kolegama i problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, uz pomoć prijatelja. POSAO: Imaćete problema sa nadređenim osobama i autoritetima. ZDRAVLJE: Solidno.
LAV
LJUBAV: Sklopit ćete nova prijateljstva i upasti u novi društveni krug, u kome će biti više potencijalnih prilika. POSAO: Mogući problemi onima koji poslovno putuju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DJEVICA
LJUBAV: Šarm u komunikaciji sa osobama suprotnog pola donijet će vam sjajne prilike za ljubav. POSAO: Izbjegavajte impulsivna ulaganja, pogotovo ako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Besramno ćete flertovati sa kolegama i svima s kojima stupite u kontakt, čak i ako je čisto profesionalan. POSAO: Manji napredak čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Postoji mogućnost da vam se dopadne neko s kim radite ili neko ko je “zabranjeno voće”. POSAO: Razmišljat ćete o promjeni. Nalazite se u vrlo nestabilnom periodu. ZDRAVLJE: Povrede.

STRIJELAC
LJUBAV: U ovom periodu imate intenzivan društveni život, pogotovo na društvenim mrežama i može vas privući više osoba. POSAO: Moguće su promjene u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Migrena.

JARAC
LJUBAV: Vrlo je bitno da u ovom periodu nemate velika očekivanja kada je vaš ljubavni život u pitanju. POSAO: Problemi u sferi logistike i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim na dnevnoj bazi dolazite u kontakt, ali koga niste prije primijetili. POSAO: Imat ćete uspeha u trgovini ili ćete raditi dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Bićete još komunikativniji nego inače, ako je to moguće, što obećava mnoštvo novih kontakata. POSAO: Moguć manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Pazite šta konzumirate.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više