Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Vagu očekuju nepodnošljive glavobolje, a Djevica je konačno našla sreću u ljubavi

OVAN

POSAO: Dobar dio vaših poslovnih planova nije realan. Iz tog razloga moguće je razočaranje kada budete otkrili da ideje ne mogu da se realizuju odnosno da se sprovedu u praksi.

LJUBAV: Odnos sa emotivnom partnerkom se normalno razvija i vi ste generalno zadovoljni. Međutim, osoba iz vaše primarne porodice smatra da vas izbor partnerke nije najbolji.

ZDRAVLJE: U toku je nepovoljan period za zdravlje. Skloni ste infekcijama naročito disajnih organa. Glava je osjetljiva, bubrezi i sinusi. Čuvajte se povreda naročito nogu i ruku.

BIK

POSAO: Vrijedni ste i disciplinovani. Na poslu se sve odvija regularno, tako da bez ikakvih problema realizujete poslovne planove i to u predviđenom roku.

LJUBAV: Veza je u krizi. Oboje ste napeti i vrlo lako ćete započeti svađu. Ozbiljan problem je taj što nijedno od vas dvoje ne želi da prizna greške i preuzme odgovornost za postupke.

ZDRAVLJE: Kada je imunitet u pitanju i dalje je u padu tako da ste generalno osjetljivi. Cirkulacija nije najbolja tako da su mogući problemi vezani za srce i oblast glave.

BLIZANCI

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Sve se normalno odvija, bez ikakvih teškoća. Što se tiče finansije očekuje vas dobitak što poboljšava raspoloženje i radni elan.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako se veza razvija. Vjerujete da se u suštini jako dobro slažete i razumijete sa drugom polovinom. Čak razmišljate i o zajedničkoj budućnosti.

ZDRAVLJE: Pripazite na disajne puteve jer ste skloni infekcijama. Ukoliko imate bilo kakav simptom obratite se ljekaru i nemojte ni slučajno da sami sebi određujete terapiju.

RAK

POSAO: Zadovoljni ste ukoliko ste privatnik. Posao se odlično razvija, a očekuje vas i finansijski dobitak. Prija vam osjećaj poslovno-finansijske sigurnosti.

LJUBAV: Konačno ste zadovoljni brakom. Bračni partner pokazuje brigu i ljubav prema vama što davno nije radio. Osjećate se odlično. Znate da je on prava osoba za vas.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. U slučaju da ste bili bolesni povoljan je dan za revitalizaciju organizma. Osjećate se dobro, a apetit se vraća.

LAV

POSAO: Ukoliko imate zakazano ročište nećete proći kako bi voljeli, mada ste i sami svjesni da slučaj ne ide u željenom smjeru. Očekuje vas puno obaveza koje uspijevate da regulišete.

LJUBAV: Generalno ste zadovoljni svojim brakom. Imate utisak da je voljena osoba napeta, ali joj dajete prostora i vjerujete da je u pitanju kratkotrajno prolazno stanje.

ZDRAVLJE: Cirkulacija je slaba, kao i kosti. Jako je bitno da se pokrenete u fizičkom smislu. Rekreacija na otvorenom čini čuda za vaše fizičko i psihološko poboljšanje zdravlja.

DJEVICA

POSAO: Prilično ste zabrinuti zbog situacije na poslu. Pred vama su teškoće. Uprkos trudu ne uspijevate da ih regulišete. Demoralisani ste jer vaš trud ne donosi adekvatne rezultate.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako se veza razvija. Osjećate se sigurno i stabilno pored partnera. Sem toga, pun je razumijevanja i podrške. Imate utisak da je partner bio vrijedan čekanja.

ZDRAVLJE: Mogući su hronični problemi sa pritiskom i cirkulacijom. Djeluje da se zbog njih pretjerano ne uzbuđujete odnosno da ste prihvatili zdravstvene teškoće kao nešto neizbježno.

VAGA

POSAO: U fazi ste kreativnosti. Osmišljavate nove poslovne planove, ali niste u potpunosti realni po tom potanju. Tokom faze provere nailazite na mnogo teškoće.

LJUBAV: Smatrate da je odnos sa bračnim parterom stabilan i zadovoljavajući. Partner nije u potpunosti otvoren i iskren prema vama, ali vi to ne primijećujete.

ZDRAVLJE: Neophodno je da povedete računa o zdravlju u tekućem periodu. Disajni organi su osjetljivi, kao i bubrezi. Mogući su problemi tipa glavobolje i temperature.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebna je doza opreza na poslu, naročito ukoliko treba da potpišete neki ugovor ili potvrdite usmeno neki dogovor. Poželjno je da diskrentno provjerite novog saradnika.

LJUBAV: U vezi postoje problemi, ali ne na manifestnom nivou. Problem je što niste otvoreni i iskreni međusobno, a pritom se pravite kao da je sve u najboljem redu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je osjetljivo. Čuvajte se povreda naročito u oblasti ruku, nogu i glave. Skloni ste infekcijama naročito disajnih organa. Nervi su prilično osjetljivi.

STRIJELAC

POSAO: Na poslu se sve odvija rutinski. Nema nikakvih problema. Vi ste pouzdani, fokusirani na obaveze. Sve što planirate da uradite u toku dana to ćete i odraditi.

LJUBAV: U slučaju da ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo. Odmah ćete prepoznati kvalitete koje druga strana posjeduje i potruditi se da se druženje nastavi.

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje je odlično. Imunitet vam je jak, vi se osjećate snažno. Nema pokazatelja da treba da brinete o zdravlju, samo nastavite sa uobičajenim navikama.

JARAC

POSAO: Koncentracija vam je problematična što može da prouzrokuje teškoće. Prilikom sastanaka, dogovora ili potpisivanja ugovora neophodno je da sve više puta provjerite.

LJUBAV: Brak smatrate stabilnim. Bračna partnerka nije sigurna u vaše emocije i prilično je ljubomorna. Smatrate da nema razloga za takvo ponašanje.

ZDRAVLJE: U toku je nepovoljan period za zdravlje. Neophodno je da povedete računa o disajnim organima, nervima i bubrezima. Moguća je temperatura ili glavobolja.

VODOLIJA

POSAO: Prilično ste zainteresovani za uspostavljanje poslovne saradnje sa strancima. Uspostavljate komunikaciju i nadate se da će ona da vas dovede do zajedničke saradnje.

LJUBAV: Veza je puna izazova zahvaljujući vama. Prilično ste nervozni, skloni svađama, neke stvari ne vidite na realan način. Druga strana pokušava da ostane staložena.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja se ne vide novi problemi. Ukoliko ste bili bolesni organizam se oporavlja. Vraća vam se apetit i osjećate se snažnije nego ranije.

RIBE

POSAO: Situacija na poslu je stabilna. Vi ste odgovorni, vrijedni, dobro organizovani. Dan prolazi bez stresa i problema. U suštini ste zadovoljni kako se posao odvija.

LJUBAV: Nepotrebno vas muče određene stvari. Jako ste ljubomorni na porodicu partnera ne shvatajući da je u pitanju različit tip ljubavi i da vas oni ne ugrožavaju.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste razmišljali o dijeti ovo je pravi dan za njen početak. Ukoliko vas dijeta ne zanima, potrebno je da povedete računa šta i u kojoj mjeri unosite u organizam.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više