Fresh Press portal
Početna » Blog » Velika pomračenja na nebu: Horoskop otkriva šta će nam biti najteže u narednom periodu
Life Style

Velika pomračenja na nebu: Horoskop otkriva šta će nam biti najteže u narednom periodu

Horoskop

3 velika pomračenja donijet će nam brojne izazove – šta nam sve sudbina donosi u narednim danima!

Sa astrološke tačke posmatranja, trenutno smo u periodu koji donosi brojne konfuzne situacije i nejasne smjernice, zato je važno da ostanete prizmeni uprkos dolasku velikog pomračenja Mjeseca, piše “Lovesensa“.

Ušli smo u sezonu tri pomračenja. U petak 6. juna očekuje nas pomračenje Mjeseca, a nakon toga dolazi pomračenje Sunca na kraju juna, a zatim nas u julu očekuje još jedno pomračenje. Tokom perioda pomračenja počinje i vladavina retrogradnog Merkura. Ukratko, pred nama je jedan velo turbulentan period!

U posljednjih nekoliko dana vjerovatno ste osjetili određenu dozu napetosti na mnogim poljima, naročito na podsvjesnom nivou. Mnoga uvjerenja nam zadaju teškože, konfuziju i nerazumijevanje, zato je važno da ih preoblikujemo. Kako se sve više približavamo pomračenju, moguće je da će ljutnja i negativne emocije koje su odavno bile potisnute isplivati na površinu. Dolazi do smanjene sposobnosti da čujemo druge, javlja se prejak unutrašnji glas koji nadjačava spoljašnje faktore. Djelovat ćemo samo po osjećaju – smanjen je uticaj razuma.

Šta nam donosi veliko pomračenje punog Mjeseca – tama nam pokazuje koliko znače ljubav i svjetlost!

Mjesec se juče preselio u intezivnu Škorpiju i izbacio je prošlost na površinu. Sve situacije, osjećanja i ljudi zbog kojih smo se osjećali loše, ali smo to potisnuli – sada istina i realna slika izlazi na vidjelo. Više ništa nećemo moći da sakrijemo.

Mjesec zalazi u dubinu emocija, pa su mogući razni izlivi osjećanja. Ovo se naročito odnosi na polje finansija i određene vijesti. Emocije će nas voditi u svakom pogledu, a to može biti pogubno po velike odluke.

Mjesec je juče aktivirao tri moćne planete: Pluton koji intenzivno traži dubinske promjene, a na površinu izbacuje totalno nezadovoljstvo i nevjerovatan nemir. S druge strane, mjesec kuca na Jupiterova vrata i uzbuđuje ga svojim prisustvom.

Međutim, kada planete izgledaju tako “čudno” u odnosu sa Mjesecom, to ne mora da znači da će sve biti negativno! Može biti upravo suprotno! Moramo se aktivirati na nekim poljima kako bismo spremno ušli u Mjesečev proces i kako bismo se konačno pomjerili sa mrtve tačke. Umjesto da na “prvu loptu” reagujete burno i prepustite se strastima prvog utiska, prvo sačekajte da vidite kako će se klupko sudbine zaista razviti.

U danima prije prvog pomračenja suočićemo se sa svim izazovima koji nas muče i situacijama gdje je komunikacija neophodna. Analizirat ćete sve što mislite da može poći po zlu kako biste se pripremili za novi žiotni plan koje pomračenje od nas zahtjeva. Naučit ćemo da mijenjamo stvari i izvučemo najbolje iz cijele situacije. Budite pažljivi tokom komunikacije i pokušajte da regulišete svoj ego.

Ovo je period istine, trenutak kada moramo vidjeti stvarnu sliku. Vrijeme prije punog Mjeseca i pomračenja podstiče nas da se oslobodimo nemira, što je više moguće.

Javlja se jedna velika konfuzija, jer susret sa istinom može biti vrlo bolan. Zapamtite da je sve riješimo – samo promijenite način na koji radite.

Neke prepreke su tu sa razlogom i mogu uroditi plodom.

Prihvatite ih, suočite se sa njima i nastavite da rastete.

Povezani članci

Najviše vjeruju u ljubav: Horoskopski znaci koji će se boriti za svoju vezu do posljednjeg atoma snage

E.H

Bikovi će biti gladni akcije, baš kao i Blizanci, a koji će u ljubavi biti neodgovorni i neozbiljni

E.H

Rakovi pronašli srodnu dušu, Djevice se žele skrasiti pored prave osobe

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više