Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Veliki horoskop za ljeto 2021. godine: Djevica pronalazi novu ljubav, a Ovna očekuje finansijski preporod

Horoskop za ljeto 2021. godine!

OVAN

Početak ljeta donosi vam veliku želju za uživanjem u životu. Odmarajte se, zabavljajte, uživajte sa voljenom osobom, posvetite se čarima porodičnog okupljanja. Najviše će vam prijati da budete u društvu bliskih ljudi, a sve što je emotivno i vezano za srce, sada vam najviše prija. Na polju karijere očekuje vas uspješan i plodan period, kao i u finansijama. Potrudit ćete se da zaradite više, a najviše uspjeha imaće oni koji na poslu daju sve od sebe. Slobodni Ovnovi će se zaljubiti, a taj pozitivni pomak donosi im energiju i duševnu snagu.

BIK

Za Bika će leto biti mnogo bolji period nego proljeće. Opuštate se i uživate u npvim avanturama i hobijima. Na profesonalnom planu se preporučuje da analizirate stare greške, izvučete prave zaključke i počnete da se krećete ka postavljenim ciljevima. Put do onoga što želite biće težak, ali ne možete odustati kada se suočite sa prvim preprekama. Svaki trud biće vredno nagrađen. U ljubavi vas očekuju lijepe emocije, obnavljanje bliskosti sa partnerom i želja da stvarate zajedničku budućnost. Usamljeni Bikovi mogu preko prijatelja upoznati zanimljivu osobu. Stabilno zdravlje.

BLIZANCI

Vrijeme je da prestanete da skrivate probleme pod tepih i suočite se sa izazovima. Konflikti sa partnerom mogu se riješiti smaoistinom i iskrenim razgovorom. Moguće je da ćete neke stavri morati da promijenite ako želite da vaša veza bude uspješna. Na poslu vas očekuju greška i umor, pa je bolje da iskoristite odmor i obnovite energiju. Najbolje je da provedete odmor u krugu porodice i obnovite neke veze. Pazite na nedostatak sna.

RAK

Ostnanite prizemni i u kontaktu sa stvarnošću. U posljednje vrijeme prečesto zaranjate u svijet snova, ali tako rizikujete da propustite važne prilike u životu. Zbog vaših iluzija moguće je da će se prvi izazaovi pojaviti u ljubavi. Pazite kako komunicirate sa voljenom osobom jer neke riječi mogu biti grube i povrijediti drugu stranu. Otvorite srce, oslobodite nježna osjećanja bez straha. Bez većih promjena na poslu.

LAV

Usamljeni Lavovi će maštati o ljubavi, ali se na ovom planu neće ništa značajno promijeniti. Moguće je povezivanje sa bivšim partnerom, ali ni ta veza neće donijeti zančajan napredak. Uskoro možete otkriti da su se emocije skroz ugasile. Na poslu vas očekuju napeti odnosi sa kolegama, naročito ako ste i razvili prijateljstva. Neka prijateljstva se mogu ugasiti, ali će se roditi i nova. Jačajte pozitivan duh i vjerujte u dobre ishode.

DJEVICA

Iako ste planirali da ljeto iskoristite za odmor, prioriteti će se malo promijeniti. Na privatnom planu vas prati sreća, naročito ako tražite novu ljubav. Djevice koje su posvećene poslu, nezavisne su i imaju dobar odnos sa kolegama, očekuje posebno plodan period. Moguće je potpisivanje važnih ugovora i sklapanje partnerskih sporazuma. Materijalna situacija se neće drastično poboljšati.

VAGA

Cilj broj 1 za Vagu biće duhovno buđenje. Vage će se ozbiljno baviti unutrašnjom harmonijom i harmonijom u odnosima sa spoljnim svijetom. Da biste postigli ono što želite, preporučuje se da oslonite na samodisciplinu. Na poslu je važno da ostanete smireni, inače nećete vidjeti šansu za rješenje. Postupajte u skladu sa ranije izrađenim planom, primjenite ideje koje obećavaju. Ljeto je vrijeme za poboljšanje vaše finansijske situacije. U ljubavi šarmirate, privlačite i osjećate se dobro.

ŠKORPIJA

Početkom leta mnogo toga će doći na svoje mesto. Planete podstiču vaše pozitivne promjene. Ostaćete pribrani, što je važno ne samo na poslu i na polju finansija, već i u ljubavi. Na profesionalnom polju preporučuje se da se bavite neraščišćenim odnosima i starim problemima. Da biste postigli sve ciljeve, morat ćete da promijenite taktiku poslovanja. Više vjerujete u sebe!

STRIJELAC

Tokom ljeta najviše ćete se fokusirati na ljubav. Partner smatra da ste pomalo pasivni, a zajedno morate razbiti monotoniju u koju je vaša veza ušla. Ovo je prolazna bura koju možete da riješite. Zajedno radite sve više stavri, opuštajte se, idite na odmor i uživajte. Na polju karijere očekuje vas uspjeh ili napredak, ali zbog previše stresa i napora, vaše zdravlje i imunitet mogu biti narušeni. Razmislite o promjeni načina ishrane i počnite da vježbate.

JARAC

U ljubavi vas očekuje karma. Ukoliko se često igrate sa tuđim osjećanjima, to vam se može duplo vratiti. Dozvolite drugoj strani da kaže kako se osjeća. U ovom periodu shvatiete da nije važno samo vaše mišljenje, već i da morate razumjeti drugu stranu. Ljeto 2021. je vrijeme da sve postavite na svoje mjesto. Na polju porodničnih odnosa očekuju vas konflikti. Ukoliko dobro isplanirate strategiju na poslu, sve će ići bolje nego štos te mislili.

VODOLIJA

Na polju ljubavi vlada zahlađenje, ali nemojte za sve kriviti partera. Samo zajedno možete obnoviti strasti i vratiti poverenje. Astrolozi takođe savjetuju da prestanete da ignorišete svakodnevne probleme koji uzrokuju konfliktne situacije u komunikaciji sa partnerom. Pokažite svoju nježniju stranu u romantičnim odnosima. Na poslu sve ide po planu, ali pazite na komunikaciju sa kolegama jer lako možete reći nešto zbog čega ćete se kasnije kajati.

RIBE

Ribe neće imati vremena da se opuste. Ljetnji mjeseci za vas biće užurbani i stresni. To nije samo zbog velikog obima posla, već i zbog problema koji se javljaju u ličnoj sferi. Moguća je sumnja u pravi izbor partnera. Da ne biste donijeli pogrešnu odluku, naučite da mirno razgovarate sa partnerom o svim izazovima. Slobodne Ribe još uvijek neće biti spremne za ulazak u novu vezu. Biće teško koncentrirati se na profesionalne obaveze. Ukoliko je moguće, idite na odmor, jer vam je ovog ljeta prekopotreban. Tokom odmora razmislite šta vas ometa na putu razvoja. Slušajte signale svog tijela, piše “Sensa“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više