Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Menadžerica Tošeta Proeskog: 10 godina nisam pustila njegovu pjesmu

Ljiljana Petrović, menadžerica Tošeta Proeskog koja mu je pomogla izgraditi ogromnu karijeru i bila jedna od najvećih podrški u životu, danas uzgaja lavandu.

S njom je, deset godina nakon smrti razgovarao srbijanski Puls, a Petrovićeva im je priznala da još uvijek nije preboljela smrt Proeskog.

“Vrijeme ne liječi rane. Na njegovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni nakon deset godina. Nikada više nijednu pjesmu koju je otpjevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvijek ne mogu da čuti njegov glas i sve to. Meni je omiljena njegova pjesma ‘Kad zamiriše trešnja’, ali nisam je slušala deset godina”, priznala je Ljiljana novinarima i dodala da s porodicom pokojnog pjevača ne komunicira od njegove smrti.

“Nemam nikakav kontakt sa njima, ja sam zatvorila tu priču. Odrekla sam se svega, samo njega nosim sa sobom uvijek, i to mi je dovoljno. Ljudi moraju da shvatiti da sam ja bila dio Tošinog života, cijelu sebe sam davala u to. S njegovim odlaskom otišao je i dio mene – zaključila je menadžerica makedonskog slavuja.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više