Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nekad i sad: Pogledajte kako danas izgledaju zavodnici iz sapunica koje su žene obožavale

Fernando Kolunga

Meksički glumac Fernando Kolunga (51) postao je poznat ljubiteljima sapunica igrajući glavnu ulogu doktora Hose Armanda u ‘Esmeraldi’. Igrao je i u “Zlobnici”, “Marimar” i “Zagrli me čvrsto” koje su postizale veliku gledanost širom svijeta. Prije nego što je postao glumac, Fernando se školovao za građevinara, vodio željezaru, prodavao automobile i radio kao šanker.

– Uvijek sam imao želju baviti se glumom, ali nisam tada ciljao na telenovele – rekao je Kolunga. Glumac i dalje tumači uloge u sapunicama što je posebno drago ženskom dijelu gledalaca. Meksikanac uspješno skriva svoj privatni život pa se ne zna je li trenutno u vezi. Prošle godine se nagađalo da mu je djevojka, kolegica Blanca Skoto (39) s kojom se zbližio na setu telenovele, a Kolunga nije htio da komentariše. Kružile su i priče da je homoseksualac.

Vilijam Levi

Domaća publika je zavoljela Levija kao partnera simpatične Maričiji iz serije “Trijumf ljubavi”. Kubanac je uhvatio “posljednji talas” zainteresovanosti naše publike za lationo serije prije nego što su zavladale turske i indijske.

Glumac je odrastao samo s majkom, a kao 14- godišnjak su se preselili iz Kube u Majami. Levi se upisao na fakultet poslovne administracije zahvaljujući bejzbolskoj stipendiji, ali ubrzo je shvatio da to nije za njega.

Otišao je u Los Anđeles u školu glume i svoje je obrazovanje kasnije nastavio u Miamiju i Meksiku gdje je upoznao glumicu Elizabet Gutjeres, misicu i zvijezdu telenovela. Bili su u vezi od 2003. do 2011. te su dobili sina Kristofera (12) i kćerku Kajli (8).

Par se rastao, ali ostao u dobrim odnosima.

– Nismo skupa više, ali nikad nećemo prestati da budemo porodica. Ne odbacujem mogućnost da ćemo jednom u budućnosti opet biti u vezi, bilo to sutra, za sedam dana, mjesec ili koju godinu. Niko nikog nije varao i ovo smo sporazumno odlučili – rekao je Levi nakon rastanka.

Glumio je u spotu svjetske pop zvijezde Dženifer Lopez “Into you”, a kasnije se pojavio u Holivudu kao glumac u filmu “Zavisnik”. Riječ je o erotskoj drami.

Osvaldo Rios

Portorikanac Osvaldo Rios (57) prvu je značajnu ulogu odigrao u telenoveli ‘Kasandra’, koja je devedesetih godina bila popularna širom svijeta pa tako i u nekadašnjoj Jugoslaviji. Nakon završetka te serije stekao je popularnost i dobio brojne glumačke angažmane.

Karijeru je morao nakratko prekinuti jer ga je bivša djevojka optužila da ju pretukao. Rios je 1996. proveo tri mjeseca u zatvoru, a jedno vrijeme se nagađalo da je zlostavljao i pjevačicu Šakiru (40) s kojom je bio u vezi.

– To je smiješno. Jedna od najvećih laži koje su izmišljene. Sama Šakira je rekla da sam se ponašao prema njoj kao princ – rekao je Rios i dodao da ne bi mu pisala takve predivne, ljubavne pjesme da ju je zlostavljao. Glumac se nakon zatvora javno pokajao zbog svog nasilnog ponašanja te je išao na liječenje kod psihologa. S vremenom je ponovno počeo dobijati uloge u sapunicama, a glavnog aktera je igrao u seriji ‘Trijumf ljubavi’.

Portorikanac se bavi i pjevanjem te radi kao producent u holivudskom studiju, a ženio se tri puta. Ima sinove Giuliana, Osvalda i Alesandra.

Sebastian Ruli

Zgodnog plavušana pamtimo kao jednog od glavnih protagonista serije “Rubi” koja je važila za jednu od najgledanijih na našim prostorima. Argentinac je završio studije poslovne administracije, a onda je shvatio da se ipak ne želi baviti tim zanimanjem. Otišao je na putovanje po Evropi i usput se počeo baviti manekenstvom. Na povratku u rodnu Argentinu odlučio se preseliti u Meksiko gdje je počeo da ide na časove glume i dobio ulogu u telenoveli ‘Rubi’.

Ruli i dalje snima sapunice te rijetko kada ima ‘pauzu’ između angažmana. Bio je u braku s glumicom i televizijskom voditeljicom Cesilijom Galjano(36) te su dobili sina Santjaga (8). Argentinac je od 2014. u vezi s francusko-meksičkom glumicom Anželik Bojer (29) koja je poznata po ulozi u seriji ‘Rebelde’. Upoznali su se na snimanju jedne sapunice.Prenosi “Avaz”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više