Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Prevarena žena i njena svekrva odvukle konobaricu u šumu, skinule je golu, a onda je počela brutalna odmazda

Lijam Romni (20) izbodena je nožem u portugalskoj šumi, gdje su je dvije žene skinule golu i odsjekli joj dugu, plavu kosu, a sve zbog navodne afere sa dvadesetogodišnjim članom njihovog klana. Lijam iz Saut Šildsa otele su i napale majka i žena tog mladića i izvele nad njom ritualno sramoćenje, piše Avaz.

 

Mlada Britanka oteta je i odvedena u šumu, gdje su je napale majka i žena njenog ljubavnika.

Povrijeđena i krvava, mlada Britanka je uspjela da pobjegne, a usput je nekoliko puta padala u nesvijest. Na kraju je uspjela da izađe iz šume na put, gdje je zaustavila automobil. Istopostavilo se, međutim, da je došlo do greške, ona tvrdi da nije imala aferu sa tim čovjekom.

 

Ona je privukla pažnju oženjenog Roma dok je radila kao konobarica u baru “Hot šot” u Alubfeiri, ali kaže da se nikada nisu zabavljali. Međutim, njegova majka i žena vjerovale su da njih dvoje imaju aferu pa su namamile nesretnu djevojku u automobil i odvezle je u šumu.

 

– Vozile su me oko 45 minuta dalje od mjesta gdje sam živjela. Onda su otvorile torbu i vidjela sam da su u njoj dva noža i makaze. Mislila sam da će da me ubiju, bila sam toliko uplašena da se nisam pomjerala ni govorila dok su mi skidale odjeću i počele da me ubadaju u leđa. Onda su konačno uzele makaze i isjekle mi kosu, u svojevrsnom ritualu sramoćenja. Onda su me ostavile tako krvavu – ispričala je Lijam.

 

britanka-isjecena-ledja

Toliko je još u šoku da ne može da se tušira zbog sjećanja na krv koja joj se slijeva niz leđa. Policija je zbog napada uhapsila Izabel Almeidu  (40) i Elijanu Karvaljo (24), zajedno sa osobom koja ih je vozila, Tjagom Sutenhom (22). Šokantni događaj dogodio se u maju 2015., a tek sada je počelo suđenje u Portugalu, jer je zastrašivanje svjedoka usporilo tužioca.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više