Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

U ‘Knjizi o džungli’ samo je Mowgli stvaran: Kako su računala stvorila čitavu džunglu

Knjiga o džungli vlada box officeom, a ovi majstori specijalnih efekata vladaju svemirom

Neel Sethi je dječak koji je odglumio ulogu Mowglija i nadamo se kako neće pasti u zaborav kao neke druge dječje zvijezde, ali sudeći prema onome što je napravio u igranoj verziji Knjige o džungli – čekaju ga velike stvari u budućnosti.

Set vještina za glumce danas i glumce u prošlosti se bitno razlikuje – tako se danas većina blockbustera snima ispred zelenog platna i glumci moraju vršiti interakciju s jednim velikim ništa. Pa neka se još jednom netko usudi reći da više nema glumaca kao što je bio Clark Gable.

Neel Sethi je surađivao s likovima odjevenim u plavo od glave do pete, a i sa smiješnim životinjama. Apsolutno sve je dodano u post-produkciji, a izgleda fenomenalno. Svaka čast i malom Mowgliju i redatelju Jon Favreu i čitavoj ekipi efekt-majstora.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više