Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Umotala stopala u aluminijsku foliju i sačekala jedan sat: Riješila problem od kojeg pati svaka treća osoba

Postoje razne metode koje nam mogu pomoći kod mnogih zdravstvenih tegoba. Ovdje vam donosimo jednu metodu za koju vjerovatno niste znali.

Aluminijska folija je u širokoj upotrebi kada nešto od hrane umotavamo i sl. Ona vam može pomoći i u još nekim stvarima. Npr, uzmite foliju i umotajte stopala sa njom. Ostavite tu foliju da stoji jedno pola sata, sat vremena i onda je sklonite.

Vjerovatno se pitate za šta vam može poslužiti ova metoda. Ova neobična metoda vam može poslužiti da se oslobodite umora, a isto tako olakšati bolove u stopalima prenosi megaportal.info.

Može vam pomoći i kod bolova u zglobovima. Stopala umotavajte u ovu foliju i ostavljajte sat vremena, pa onda skidajte. Radite ovo 7-10 dana, a onda napravite pauzu. Ova metoda će vam pomoći da se oslobodite bolova u zglobovima.

Isto tako, obratite pažnju na obuću koju nosite. Nemojte da bude tijesna, već nosite odgovarajući broj. Izbjegavajte nošenje štikli jer one dosta štete vašim stopalima. Možda izgledaju lijepo, ali nisu dobre za vaša stopala. Iz tog razloga ih nemojte nositi baš često.

Ovdje smo vam pokazali metodu koja vam može pomoći. Da li ste prije čuli za nju? Vjerujemo da većina vas nije znala da aluminijsku foliju može iskoristiti i ovako.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više