Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Veljko Ražnatović: Otac mi je bio ratnik i danas bi bi ponosan na to što radim! To što sam bio problematičan je jer nisam imao oca!

Veljko se trudi da izgradi karijeru boksera i ne osvrće se na negativne komentare.

“Mi smo država u kojoj narod gleda da ‘komšiji crkne krava’. Ko god radi nešto što je dobro, ne samo ja, trudiće se da te prikažu u nekom negativnom kontekstu.”

“Ljudi bi najviše voljeli da kod mene vide neko krimi-džimi ponašanje, neki seljakluk, neko bahanalisanje… ali ja prosto nisam takav. Nisam tako vaspitan i nikad neće moći to da vide. Gledam da svoje roditelje prikažem u najljepšem svjetlu.”, rekao je Veljko dodavši:

blank

“Opredijelio sam se za boks jer je to ratnički sport. Otac mi je bio ratnik i smatram da bi bio ponosan na to što radim sada”, rekao Veljko.

Veljko je istakao da ga je majka sama odgajala i da joj sigurno nije bilo lako da se izbori sa njegovim nestašlucima. Ražnatović je priznao da je bio problematičan kao klinac.

“Samo me je majka odgajala, gledam da nikad ne budem seljak, da nikoga ne obrukam. Normalno, svako je u mladosti pravio neke gluposti, dešavalo se da se pobijem sa nekim, ali to su svi prošli. Bio sam problematičan. Mislim da je razlog to što nisam imao oca. Mogao sam manje da izlazim, više da učim… ali dobro sve je došlo na svoje. Ali ne žalim, ponosim se svakim dijelom svog života i gledam da u budućnosti napravim stvari o kojima će se vječno pričati.”

Iako ima šest pobjeda u isto toliko profi mečeva, Veljko ne bježi od toga da će nekada primiti i teške udarce.

“Sigurno će se desiti da dobijem batine, da mi neko polomi glavu i to nije nešto od čega ja bježim. Niko nije odmah ušao u takmičenje i tukao se sa Kličkom. Idemo postepeno.”

“Meni nije cilj da imam skor 20:0, mene to ne interesuje. Cilj mi je da se spremim za meč sa neporaženim protivnikom u ringu. Posijle tog testa krećem po Balkansku, Evropsku i Svjetsku juniorsku titulu. To su moji ciljevi.”

blank

(Kurir)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više