TOP VIJESTI Zabava

Oglas: Traži se referent za namaštavanje poslova u državnoj službi SDA omladini

Stranka demokratske akcije u saradnji sa sindikatom državnih službenika Federacije Bosne i Hercegovine objavila je poziv za zaposlenje u kom se treži referent za namaštavanje poslova u državnoj službi SDA omladini koja ima namjeru da, nakon što završi svoje madnate u SPUS-u, se zaposli u državnoj sluđbi i jednom za svagda nakači na državnu sisu.

Oglas prenosimo u cjelosti:

Državna služba je vodeća sisa za zapošljavanje malo ili nimalo kvalifikovanog kadra koji će da narednih 40 godina da daje poslove i plate svima onima koji obećaju da će da glasaju za Stranku demokratske akcije i potomke Alije Izetbegovića dok isti postoje. Zbog iskazane potrebe za zapošljavanjem osobe koja će da namaštava opise poslova i zaposlenja za ogroman broj učlanjenih pojedinaca u ovu ssstranku, osjetili smo potrebu da pronađemo osobu kojoj će opis posla biti da namaštava poslove i radna mjesta drugim omladincima iz naše stranke.

Uslovi:
– Članska karta SDA, ne novija od šest mjeseci
– Staro bošnjačko prezime
-Završena osnovna škola (potrebna je potvrda, ne nužno i obrazovanje)
– Aktivno znanje bosnaskog jezika
– Aktivno znanje himne SDA
– Potvrda o prisustvu predizbornim kampanjama naše stranke (SDA, ne onih trulih liberala)
– Kratki esej u kom je sadržan stav o postupcima Harisa Zahiragića i zašto su dobri
– Potvrda da je bio član SPUS-a
– Porodičan čovjek
-Da je učestovavo u odbrani BiH

Opis poslova:
Namaštavanje nepostojećih pozicija za mladež SDA koja će biti vijerna SDA godinama, a kojima je cilj da se uhljebe u državnoj službi.

Napomena:
Svi koji uđu u uži krug bit će kontaktirani, a osoba koja će biti primljena će svakako unaprijed imati tu informaciju. Zbog obima poslova moguće je da će više od jedne osobe biti primljeno u rad.

NAPOMENATekst je satiričnog karaktera i svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna i nenamjerna

IZVOR: Šatro.info

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajte Prihvatam Pročitaj više

bitcoin haberleri uşak escort ilbet yabancı dizi izle