Fresh Press portal
Zabava

POUČNO: Bio bjesan na suprugu, a onda uslijedio šok kada je vidio….

Svaki trud i napor uložen u neki posao, pa makar on bio i kućni posao čišćenja, spremanja i kuHanja, je vrijedan svake pohvale. Međutim, nekada to nije dovoljno i može dovesti da neko od ukućana bude nezadovoljan i da stvori sulude ideje.

Ovom čovjeku je dosadilo da svakog dana ide na posao dok njegova supruga stalno ostaje kod kuće. Želio je da ona vidi kroz šta on prolazi i molio se za to svakog dana.

Dragi Bože, ja svakog dana radim 8 sati dok moja supruga ostaje stalno kod kuće. Želim da ona shvati kroz šta ja prolazim i molim te dozvoli nam da zamijenimo tijela samo na jedan dan!“.

Bog je u svoj svojoj mudrosti odobrio čovjekovu želju i sljedećeg jutra se probudio kao žena.

Ustao je, spremio je doručak, probudio djecu, obukao za školu, nahranio ih, spakovao im ručak, odvezao u školu, vratio kući, pokupio odjeću sa hemijskog čišćenja, uplatio depozit u banci, kupio namirnice, otišao kući, složio namirnice i platio račune.

Očistio je kutiju za mačke i okupao pse. Tada je već bilo 1 popodne, požurio je da spremi krevete, oprao veš, očistio prašinu, očistio pod u kuhinji, požurio je u školu po djecu i posvađao se sa njima na putu do kuće.

Dao je kolačiće i mlijeko djeci i natjerao ih je da rade domaći zadatak. Zatim je peglao i gledao TV istovremeno.

U 4 i 30 počeo je da ljušti krompir i da pere povrće za salatu, pohovao je krmenadle i kuvao je pasulj za večeru. Nakon večere očistio je kuhinju, oprao je sudove, složio je odjeću, okupao je djecu i uspavao ih.

U 9 uveče je bio potpuno iscrpljen, iako nije završio sve kućne poslove. Njegova supruga, ili ti suprug ga je čekao u krevetu gdje je bespogovorno očekivao da imaju odnose.

Sljedećeg jutra se probudio, kleknuo pored kreveta i rekao: “Gospode, ne znam na šta sam mislio! Toliko sam pogriješio kada sam zavidio svojoj ženi, molim te, vrati me!

Gospod u svojoj beskrajnoj mudrosti odgovori: “Sine moj, osjećam da si naučio svoju lekciju, i biću srećan da vratim sve kako je bilo. Samo moramo da sačekamo 9 mjeseci. Sinoć si ostao u drugom stanju.”

Povezani članci

“Moj muž je postao žensko, ali se i dalje volimo”

E.H

Dvije časne sestre vratile se s misionarskog putovanja trudne

E.H

Bosna i Hercegovina i Republika Togo uspostavili diplomatske odnose

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više