Fresh Press portal
Video Zanimljivosti

17-godišnja trudnica otišla na ultrazvučni pregled: “Vražje dijete me gledalo u oči”

Poznata je činjenica da će roditelji uvijek smatrati da je njihovo dijete slatko, čak i ako izgleda kao gumeni komad pršute. Međutim, nakon što je otišla na pregled 24. sedmice, jedna mama je za svoju bebu rekla da je ‘je*eno strašna’.

Ovo možda izgleda izrazito brutalan način da mama opiše svoje nerođeno dijete, ali gledajući snimak, teško se zaista ne složiti s njom.

Iyanna Carrington iz Richmonda, Virginija, SAD, veselila se danu kada će otkriti spol svoje bebe – ali bila je i više nego pomalo šokirana kad joj je baba zablistala u ‘zločudnom’, piše “LADBible”.

Ova 17-godišnjakinja je rekla: “Nikad nisam vidjela nešto slično. Zaljubila sam se u ovo ‘vražje’ dijete“.

Htjela sam vidjeti je li dječak ili djevojčica. Pokazali su joj lice i izgledala je normalno. Tada je medicinska sestra potvrdila da je djevojčica, ali to sam već znala duboko u sebi.”

Zatim su vratili njeno lice i ona je samo gledala u mene tako.”

Rekla sam da “izgleda kao duh” u liječničkoj ordinaciji, a liječnik je odgovorio “Da, to je sasvim normalno”. Izgledala je pomalo ludo.”

Iyanna je snimak ultrasvuka podijelila na Facebooku – gdje je svoju kćerku opisala kao “je*eno čudnu” – a mnogi odbijaju vjerovati skeniranje je bilo stvarno, prenosi “Fresh Press“.

Ali bez obzira na to što je ‘vražja beba’ ostavila zastrašujući prvi dojam, Iyanna i tata Raleek vjeruju da je dijete zaista lijepo.

Iyanna je rekla: “Većina se beba skriva od kamere. Pogledala je ravno prema meni i malo me uplašila jer je soba bila mračna. Ne znam zašto je izgledala tako. Neki ljudi s interneta mislili su da je lažna, ali to je tamo moja stvarna beba.

I otac je bio tamo. Šokirala ga je vijest da ću roditi djevojčicu, jer ima dva sina i mislio je da će to biti još jedan dječak“.

Baš smo se smijali snimci. Na drugoj slici možete vidjeti njezin mali nos. Možete reći da je zaista lijepa.

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK <<< ________________________________________________________________________________________

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više