Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Brat i ja smo dobili batine od prijatelja fra Ike Skoke jer smo tražili zarađeni novac!?

Poštovani, javljam se sa željom da objavite moje Otvoreno pismo, iskreno vjerujući da će biti zanimljivo široj javnosti, te i druge ohrabriti da iziđu u javnost i progovore o svojim problemima pošto znam da moja obitelj i ja nismo jedini koji su se suočili s jednim ovakvim problemom.

Ja vam mogu napisati a Vi sve možete provjeriti u MUP-u HNŽ-a. Napad na mene izvršila je osoba koja je vrlo blizak prijatelj fra Ike Skoke. Sve je preuzela kriminalna policija, a mjesto napada je bilo točno ispred Franjevačkog samostana u Mostaru.

Čitav slučaj ide na Sud, jer je osoba o kojoj ću govoriti izvršila napad, ukrala mobitel, poslije vratila razbijeni mobitel, te prijetila smrću!

Radili smo brat i ja poslove oko samostana i sve je bilo uredno plaćeno. Glavnu riječ vode fra Iko Skoko i Danko Perutina, poznati ovdašnji svećenici.

A za sve poslove oko crkve su zadužili Antu Raiča, inače dobrog prijatelja Ike Skoke.

Taj Ante Raič drži kafić u sklopu samostana – “Campanel”.

Brat i ja smo radili na čupanju korova oko samostana i Ante je to trebao platiti. Nakon mnogo pokušaja i dogovaranja Danko Perutina je rekao da se dogovorimo s njim oko plaćanja, tj.sa Antom Raičem. 24.08.2017. godine Ante nas poziva da dođemo po novce. Nakon našeg dolaska mene i brata Ante Raič nasrće najprije na mene hvatajući me za rame i tako me životinjski drži zbog čega sam završio na Hitnoj. Dolazi potom do mog brata, udara ga glavom u glavu i šutira nogom…

Napad je snimljen, jer su oko samostana kamere.

Zatim nas odvodi na parkiralište udaljeno od samostana gdje nas napada i prijeti da će nas sve pobiti ukoliko slučaj bilo kome prijavimo. Fra Iko Skoko čitavo vrijeme napada sjedi ispred spomenutog kafića “Campanel”.

zelj2917 1

U napadu je također ukrao mobitel marke Samsung. Mi potom odlazimo na policiju i hitnu gdje vadimo ozljedni list, sve zatim preuzima krim policija, dakako zbog prijetnji koje su za nas krajnje ozbiljne. Slučaj ide na sud. Dotični je mobitel razbio i vratio našoj majci nakon što je i njoj prijetio u krugu samostana. Sve naše navode možete provjeriti u Mup-u HNŽ-a.

S poštovanjem,
Josip Zeljko

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više