Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

ČUVALE SE ZA PRVU BRAČNU NOĆ: Bilo je to ponižavajuće i poražavajuće seksualno iskustvo

Seks prve bračne noći? To se podrazumijeva. Ali, prvi zajednički seks prvi put u toj noći? Zvuči staromodno, ali mnogi se iz različitih razloga opredjeljuju za ovakav čin. Ovo su iskustva ljudi koji su to doživjeli, a reakcije su od nevjerovatnih do “otprilike grozno”

U anketi na portalu “Reddit” ispitanici su priznali da su razočarani prvim utiskom o seksu, mnogo više su očekivali, a dobili premalo.

“Kratko, razočaravajuće i sramotno zbog dužine trajanja. Vjerujem da će se izreka “vježbom do savršenstva” ovdje pokazati kao tačna” – napisao je jedan od korisnika.

Druga je priznala da su i on i njegova supruga čekali na strast do početka braka.

“Bilo je vrlo dobro. Bili smo nervozni, mene je malo boljelo, ali je kasnije postalo sve bolje i bolje. Jako sam srećna što smo to doživjeli” – napisala je Ajrin.

Bilo je i onih koji su komentarisali da zbog stresa nisu uspjeli da postignu cilj.

“Prva noć je bila problematična. Nisam znala šta radim, ali on je bio strpljiv. I njemu je bio prvi put. Shvatili smo zajedno šta treba da radimo. Prije braka nismo živjeli zajedno, a ove godine proslavićemo dvadeset godina braka. Brak je ipak mnogo više od seksa” – napisala se Megi.

Jedna korisnica “Reddita” za kraj je komentarisala da je njen prvi put bio “nevjerovatan”.

“Iznajmili smo lijepu hotelsku sobu, ja sam imala seksi bijeli veš, nabavili smo flašu vina, a onda se bacili u džakuzi i vodili ljubav. Dva puta. Onda smo večerali i pričali o vjenčanju. Apsolutno savršeno, ne bih to mijenjala ni za šta na svijetu. Seks je bio onakav kako sam i očekivala, bolan prva tri mjeseca, a onda je i to prestalo” – zaključila je.

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više