Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Fratar iz Čapljine tvrdi: “Iza koronavirusa stoji demon koji napada kršćanstvo”

Fra Bože Radoš, fratar iz Čapljine koji često za Facebook snima svoja senzacionalna obraćanja, ovoga puta je u videu vjernicima govorio o koronavirusu.

Uzrujan je zbog mjera zaštite koje su u Crkvi poduzete zbog bolesti.

Njegovo obraćanje dosad je pogledalo više od 58 hiljada ljudi, a gotovo 500 ih je podijelilo video. U svom obraćanju fra Radoš ustvrdio je kako iza koronavirusa stoji demon koji napada kršćanstvo, katoličanstvo, Crkvu i vjernike.

Najbolji primjer je to što sinoć mediji vele da je koronavirus nastao u nekoj kršćanskoj sekti koja je u Indiji. Zamislite te drskosti te đavlije gluposti. Kao da ti ljudi tamo, ne ulazeći u neke dubinske stavove, kao da oni imaju laboratorije u kojima su proizveli taj virus. Ne čini to demon bez veze preko svojih medija i demona novinara, jer treba napasti kršćanstvo, treba napasti Isusa, uvijek je on bio glavni cilj” – kazao je fra Radoš.

Potom je napao biskupa i odluku po kojoj se u iz crkvi treba ukloniti blagoslovljena voda, ali i promijeniti način primanja hostije kako bi se izbjeglo moguće širenje virusa. Upravo te odluke fra Radoš opet povezuje s “demonom”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više