Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Istraživač upozorio: “Ove sedmice pogodit će nas zemljotres koji će biti kraj ljudske civilizacije”

Dana 13. februara 2019. tri su se planeta našla u poravnanju, a jedan stručnjak tvrdi da bi posljedice mogle biti teške.

Gravitacijsko povlačenje s Marsa i Urana na Zemlji će uzrokovati napetost na tektonskim pločama našeg planeta, što će dovesti do velikog potresa od devet stupnjeva po Richterovoj ljestvici. Potres takve jačine uistinu bi bio katastrofalan.

Ovu stravičnu prognozu dala je internetska stranica Ditrianum za prognoziranje potresa, koju vodi neovisni istraživač Frank Hoogerbeets.

Nakon poravnanja Zemlja-Mars-Uran, može doći do veće seizmičke aktivnosti, vjerojatno od srednje do velike jakosti”.

Evo što je rekao:

https://www.youtube.com/watch?v=wwZYVrlt9_8

pak, drugi stručnjaci mnogo su skeptičniji.

John Bellini, geofizičar Američkog geološkog zavoda (USGS), rekao je: “Ne možemo predvidjeti potrese. Ponekad će se prije velikog potresa dogoditi predudar ili dva, ali mi ne možemo znati da su to predudarci dok se ne dogodi onaj veliki”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više