Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

“Jado, jadni, koliko košta tvoje dijete?”

Na Kantonalnom sudu u Sarajevu okončan je dokazni postupak protiv optuženih Ljube i Bekrije Seferovića koji se vodi za izazivanje saobraćajne nesreće i spriječavanje dokazivanja u slučaju smrti Dženana Memića.

Dženanova sestra, Arijana Memić na svom Facebook profilu objavila je jučer potresnu poruku, uz prilog Alfa televizije na kojem se jasno vidi da se Ljubo Seferović u sudnici pojavio sa majicom “Pravda za Dženana Memića”.

Arijaninu objavu prenosimo u cijelosti:

“Zamislite vi, ubiju vam dijete, a tadašnji šef odsjeka za saobraćajne istrage Hasan Dupovac govori vam kako ćete dobro naplatiti odštetu…

Evo Hasane Dupovče, jadniče, bijedniče, reci koliko košta tvoje dijete, svoju djecu bi vi prodali. Jade jedan.

Pričao si kako si htio svojim novcem otkupiti automobil Renault Clio, koji ste htjeli uvući u ovaj slučaj, to isto vozilo po zakonu mora biti oduzeto? Zašto bi ga ti kupovao? Voliš pare više nego sebe? Pričaš o ubistvu a uvlačiš vozilo u postupak. Negirao si, na krajnje drzak i bezobrazan način, pred Ad hoc tijelom, da je neistina sve što je Muriz rekao.

Hasane DUPOVČE, doći će dan istine, tada ćete svi odgovarati za svoja nedjela.

Rekao si da ovakvih kao što je Muriz ima na hiljade, zapamti dobro Hasane, jedan je Muriz Memić.

I opet ću te pitati – KOLIKO KOŠTA TVOJE DIJETE?”, stoji u objavi, nakon koje je postavljen link priloga.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više