Fresh Press portal
Video Zanimljivosti

Jutuber Juka pokušao izvršiti samoubistvo: “Danas sam se htio ubiti… baciti pod voz”

Poznati youtuber iz BiH Jusuf Kvakić Juka pokušao je izvršiti samoubistvo skokom pod voz…

Juka se putem livestreama obratio svojim pratiocima, a koji su bili iznenađeni kada su vidjeli da leži u bolničkom krevetu. Uslijedila su mnoga pitanja, na koja je Juka kratko odgovarao.

“Da li te nešto boli?”, “Da nije opet srce?”, “Cigare?”, “Reci nam, brinemo se, šta je u pitanju” čitao je Juka pitanja svojih pratioca te odgovorio: “Htio sam danas da se ubijem. Da se bacim vod voz“.

Trenutno se nalazi na obzervaciji u jednoj psihijatrijskoj bolnici, i nakon što je pokušao ubijediti medicinsko osoblje da se to (pokušaj samoubistva) neće ponoviti, nisu ga pustili kući. U svom livestreamu nije otkrio razlog zašto se odlučio na jedan takav korak ali je otvorio dušu te rekao:

Znate… Sad ću vam reći nešto. Nikome nemojte vjerovati. Svak’ će vas izdati” te nastavio: “Nešto je što ću vam jedne prilike ispričati… transparentno. Nešto je što zavisi od vas da li je opasno ili ne.” – rekao je Juka na rubu suza, te ponovio da njemu niko ništa nije uradio, odnosno da je sam sebi kriv.

Prema njegovim riječima, nije izvršio samoubistvo jer ga je u toj namjeri zaustavila policija. Naime, svom prijatelju je ispričao svoje crne misli koji je kontaktirao policiju, te koja je Juku zaustavila na željezničkoj stanici i otpratila do psihijatrijske bolnice.

Zašto je Juka želio sebi oduzeti život saznat ćemo ako razloge bude podijelio sa nama, kao što je i rekao, putem svog Youtube kanala.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više