Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

KAKO BI VI REAGOVALI: Zmija u meksičkom avionu ispala iz pretinca nad glavama

Putnici jednog komercijalnog leta u Meksiku doživjeli su scenu kao preslikanu iz trilera ”Zmije u Avionu’‘ sa Samuelom L. Jacksonom. Okej, malo pretjerujemo, ali gotovo takvu.

Na letu iz Torreona na sjeveru zemlje za Mexico City iz pretinca iznad glava putnika izašla je zmija, piše Business insider. Iz aviokompanije Aeromexico kažu da je avion u kojem se pojavila zmija dobio prednost pri slijetanju u Mexico City, gdje su je zaposlenici kompanije uhvatili.

Još istražuju kako je zmija završila u avionu

Dodali su i da istražuju kako je uopće došlo do toga da se zmija nađe u avionu i da će u provesti sve potrebne mjere kako do toga ne bi ponovno došlo.

U videima koji su se pojavili na društvenim mrežama vidi se kako zelena zmija izlazi iz pretinca i kako zaposlenici kompanije ispraćaju nepozvanog gosta.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više