Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

MADE IN CHINA! Razapeo sina na krst zbog domaće zadaće!? (FOTO)

Desetogodišnji dječak razapet je na krst na trotoaru u kineskom gradu Čungking i ostavljen satima da čeka da se njegov otac smiluje da skine i pusti da se vrati kući

Dječak je razapet na trotoaru ispred prodavnice njegovog oca. Dijete kleči na plastičnoj gajbici na čijoj se sredini nalazi drveni stub, dok su mu ruke vezane i zalijepljene selotejp trakom za drveni štap pričvršćen za stub tako da izgleda kao krst.

Okrutna kazna uslijedila je nakon što su učitelji obavijestili oca da dječak ponovo nije uradio domaći zadatak. Otac je odlučio da kazni sina javno vjerujući da će ga javno poniženje naterati da redovno radi domaće zadatke i ispunjava sve obaveze vezane za školu.

Dječak je na “krstu” proveo nekoliko sati.

Prema tvrdnjama komšija, otac je jako strog prema svojim sinovima, ali niko ne može da potvrdi da li se ovako brutalnim metodama služio i ranije. Upravo jedan od komšija uslikao je prizor i objavio na društvenim mrežama.

Novinari loklanih medija potražili su oca koji je svoj postupak nonšalantno objasnio riječima da je “to bila samo šala” i da “nije ništa ozbiljno”.

Nije poznato da li policija istražuje ovaj slučaj, ali će organi vlasti biti umiješani, pošto je bijesni otac odlučio da tuži komšiju koji je fotografisao dječaka.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više