Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Malo stambeno čudo od 12 kvadrata krije unutrašnjost koja će vas očarati (VIDEO)

Francuski tvrtka Baluchon specijalizirana za gradnju malenih mobilnih kuća nedavno je završila svoj posljednji mali dom pod nazivom Essen’Ciel

Kuća je dizajnirana za klijenta koji je niz godina proveo u karavanu te poželio novi mobilni dom koji će biti veći, bolji i ugodniji, – kako navodi tvrtka na svojim Facebook stranicama.

Essen’Ciel šareni je maleni dom na kotačima uređen suvremeno s mnoštvom dobrih dizajnerskih rješenja koja štede prostor. Uz iskoristivu duljinu od svega 6 metara, tvrtka je uspjela ugurati relativno prostranu kuhinju i dnevni boravak, spavaću sobu i kupaonicu. Kako navode na svojim stranicama u prostor je dizajniran za ugodan boravak četiri osobe. Essen’Ciel je kompletno opremljena kuća, ali u malom prostoru.

Essen’Ciel mobilna kućica sastoji se od prizemlja i potkrovlja za spavanje do kojeg se dolazi stepenicama od kojih se prve dvoje mogu uvući kada nisu u upotrebi radi uštede prostora. U prizemlju je smješten mali šareni dnevni boravak sa sofom na razvlačenje koja se prema potrebi može pretvoriti u ležaj za dvije osobe, malim radnim stolićem i geometrijskim modernim policama.

Na svojim službenim stranicama tvrtka nije navela cijenu ovog modela, ali ako je suditi prema ostalim malenim Baluchon kućama, početna cijena bi mogla biti 60.000 eura.

Više informacija o Essen’Ciel mobilnoj kući pogledajte na službenim stranicama tvrtke Baluchon.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTE


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više