Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

NE PRESTAJU SA VRIJEĐANJEM ISLAMA! Hrvatski ‘kršćanski’ portal svakodnevno omalovažava islam

Hrvatska religijska web stranica Novizivot.net, s Facebook stranicom koja nosi naziv Kršćanska web čitaonica, postoji kako bi degradirala islam i širila neistine koje su rezultat prije svega neznanja, ali i mržnje

Naime, u više navrata pomenuta stranica je objavljivala tekstove čijim prijevodima je manipulisala. Učestala je činjenica da nekoga, u negativnom kontekstu, nazovu muslimanom iako u originalnom, izvornom tekstu to uopše nije tako. U par navrata su bili ‘provaljeni’ u svojim lažima, te su tekstove sa svoje stranice brisali.

Kao religijsko udruženje mislimo da su ponajmanje religiozni, a ponajviše licemjerni. Ni jedna religija ne uči da drugo i/ili drugačije omalovažavamo, ali ovom ‘udruženju’  je to postalo rutina. Umjesto, kao religijsko udruženje, da propagira mir i toleranciju, odlučili su širiti mržnju i licemjerstvo. O islamu i muslimanima nikada ništa lijepo neće napisati, ali jedva čekaju nešto loše o istim objaviti.

Mislimo da uopšte nisu religiozni. Štaviše, mislimo da su jako bezobrazni i da će se u svojoj pakosti sami ugušiti.

Pročitajte jedan od tekstova koje su objavili na svojoj web stranici…

Za mnoge kršćane Kur’an je nepoznat dokument koji sadrži čudna, teško prihvatljiva učenja, pozivajući na kažnjavanje (nevjernika) nemuslimana, no istina je da sadrži 50 priča koje potvrđuju povijesne događaje o kojima piše u Bibliji.

Iako kršćani nikada neće prihvatiti Kur’an kao svetu knjigu, niti bi to trebali, u ovom članku vam donosimo nekoliko zanimljivih činjenica iz Kur’ana koje, iznenađujuće, samo potvrđuje veličinu i snagu Isusa Krista.

Kur'an

Takođe, pogledajte i članak koji je ludost per se, ali koji itekako, ciljano, upravlja s masama, odnosno javnim mnijenjem.

Muhamed je bio povampireni ubica

Cap

Cap2

Cap3

Cap4

Cap5

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


 

 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više