Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nepokretnom Erhadu je potrebna naša pomoć da stane na svoje noge

Nepokretni Ernad Čehajić, momak sa svojih 16 godina treba našu pomoć da stane na svoje noge pa vas sve molimo da podjelite video i poslušate Ernadovu priču.

U Ernadovom slučaju nisu potrebne nikakve rizične operacija već terapije u BiH i eventualno inostranstvu. Ono novaca što je porodica imala otišlo je na dosadašnje liječenje i napredak se počeo primjećivati, ali nažalost porodica nema više sredstava za daljnje tretmane.

Ernad u videu detaljno govori o nesretnom događaju usljed koga je ostao nepokretan pa još jednom molimo za podjelu jer na taj način priča dolazi do ljudi koji su spremni da pomognu.

Pomoći se može na više načina i od ovog momenta broj 17001 ustupamo do kraja ovog mjeseca za pomoć Ernadu. Broj se inače koristio samo za projekat “Obrok za sve” ail do kraja tekućeg mjeseca isključivo se odnosi za pomoć ovom mladiću koji se bori da stane na svoje nog.

Dakle, pozivom na 17001 donirate 2 KM za Ernada Čehajića – broj je jedinstven za sve operatere.

Također, možete pomoći uplatom na dole navedene račune:

Za uplate iz BiH:

Intesa Sanpaolo Banka BIH
154-180-20085330-48

Za uplate iz inostranstva:

Banks name: Intesa Sanpaolo Banka BIH

SWIFT CODE:UPBKBA22
IBAN: BA39 1541802008533048

Primalac: Udruženje “Pomozi.ba”, dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 71000 Sarajevo

Svrha: Pomoć za Ernada

PayPal: paypal1@pomozi.ba (https://www.paypal.me/Pomozi)

Kontakt telefon porodice – 060 30 02 239

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više