Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Neviđeni nemoral u selu u Srbiji! Neudata žena sve muškarce u selu…

Sajt “ikragujevac.com” piše o nesvakidašnjem slučaju koji se, prema navodima, dešava u jednom selu pored Kragujevca u Srbiji.

Spomenuta stranica citira pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom kragujevačkom selu.

“Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svjesna sam da će mi doći glave ali ne mogu ovome odoljeti. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima. Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene”, napisala je ova anonimna “ljubavnica” na Internetu, piše “Ikragujevac“.

Navodno, ona ih je na početku “teška srca” odbijala, ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, “kada već njihove žene neće”.

“Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u sredini. Pored njih se osjećam kao kraljica cijelog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti”, smatra ova žena, opisujući ovaj neviđen slučaj nemorala.

Neki su joj, priznaje, davali novac, suho meso, svježi sir i pavlaku.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više