Fresh Press portal
Video Zanimljivosti

Nije ni znala da je trudna – Otišla da ukloni kamen iz bubrega, pa rodila trojke

Dannette i Austin Giltz iz Sturgisa, (Južna Dakota), već su imali sina i kćer, ali u razmaku od četiri minute, Dannette je carskim rezom na svijet donijela trojke od po 4 kg teške.

Priča je mnogo šokantnije imajući u vidu da Dannette uopšte nije ni znala da je trudna.

U razgovoru za TV KOTA, Dannette je rekla: “Počeli su bolovi! Rekla sam sebi da je riječ o bubrežnim kamencima jer sam ranije imala istih problema

No, liječnici su razriješili Dannettove predrasude, savjetujući joj da se porođa i da može očekivati blizance.

Kad je shvatila šta se događa, te nakon što je u nekoliko minuta rodila dvije neočekivane bebe, Dannette su rekli da u stvari nosi trojke.

Rekla je: “Bilo je tiho, mislili smo da su gotovi. On je (Austin) razmišljao o imenima… A onda su mu rekli da trebamo još jedan pokrivač..  Iznenađeni supruga je tada rekao: “Ne, vratite je, rekli su mi da ću dobiti blizance, ne trojke.

Ne dragi, ovdje su tri bebe, trojke” – uzvratila je Dannette.

Imena koja je Austin dao trojkama bila su Blaze, Gypsy i Nikki, a otac petoro djece rekao je da je prezadovoljan cijelom situacijom.

Rekao je: “Jednom kad smo izašli iz bolnice, kad je supruga izašla iz bolnice, znao sam da je dobro. Iskreno sam prezadovoljan, još osjetim eksplozije u glavi.

Dannette je dodala da su sve osobe s kojima je razgovarala bile obeshrabrene vijestima – reakcijom s kojom mogu biti povezani svi ljudi.

Rekla je: “Nikad ne vidite da su trojke prirodno zamišljene, a kamoli da idu 34 sedmice bez znanja. Niko nije mogao vjerovati… Kao da smo i dalje u šoku, vjerujte mi, znamo šta mislite. Odlazim liječniku misleći da ću operativno raditi na bubrežnim kamencima i iste noći završim sa trojkama u svom naručju. To je ludo“.

U stvari, jedina osoba koja naizgled nije iznenađena trojkama je Giltzov 10-godišnji sin Ronnie, koji je tvrdio da je uvijek znao da će doći ovaj dan.

Rekao je: “Jednom sam vidio zvijezdu padalicu i poželio sam malog brata, a poželio sam i dvije sestre za moju malu sestru jer je ona uvijek željela malu sestru. Oduvijek sam znao da će ovaj dan doći.”

 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK ili PREUZMI FRESHPRESS APP <<< ________________________________________________________________________________________

Povezani članci

Ovo moćno sredstvo čisti veš mašinu bolje od svakog kupovnog!

D.C

Enisa bratu donirala bubreg: “Nakon 31 godinu ne moram na dijalizu”

E.H

Prodao bubreg da kupi iPhone, sad živi u krevetu i ne može bez dijalize

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više