Fresh Press portal
Video Zanimljivosti

Nije ni znala da je trudna – Otišla da ukloni kamen iz bubrega, pa rodila trojke

Dannette i Austin Giltz iz Sturgisa, (Južna Dakota), već su imali sina i kćer, ali u razmaku od četiri minute, Dannette je carskim rezom na svijet donijela trojke od po 4 kg teške.

Priča je mnogo šokantnije imajući u vidu da Dannette uopšte nije ni znala da je trudna.

U razgovoru za TV KOTA, Dannette je rekla: “Počeli su bolovi! Rekla sam sebi da je riječ o bubrežnim kamencima jer sam ranije imala istih problema

No, liječnici su razriješili Dannettove predrasude, savjetujući joj da se porođa i da može očekivati blizance.

Kad je shvatila šta se događa, te nakon što je u nekoliko minuta rodila dvije neočekivane bebe, Dannette su rekli da u stvari nosi trojke.

Rekla je: “Bilo je tiho, mislili smo da su gotovi. On je (Austin) razmišljao o imenima… A onda su mu rekli da trebamo još jedan pokrivač..  Iznenađeni supruga je tada rekao: “Ne, vratite je, rekli su mi da ću dobiti blizance, ne trojke.

Ne dragi, ovdje su tri bebe, trojke” – uzvratila je Dannette.

Imena koja je Austin dao trojkama bila su Blaze, Gypsy i Nikki, a otac petoro djece rekao je da je prezadovoljan cijelom situacijom.

Rekao je: “Jednom kad smo izašli iz bolnice, kad je supruga izašla iz bolnice, znao sam da je dobro. Iskreno sam prezadovoljan, još osjetim eksplozije u glavi.

Dannette je dodala da su sve osobe s kojima je razgovarala bile obeshrabrene vijestima – reakcijom s kojom mogu biti povezani svi ljudi.

Rekla je: “Nikad ne vidite da su trojke prirodno zamišljene, a kamoli da idu 34 sedmice bez znanja. Niko nije mogao vjerovati… Kao da smo i dalje u šoku, vjerujte mi, znamo šta mislite. Odlazim liječniku misleći da ću operativno raditi na bubrežnim kamencima i iste noći završim sa trojkama u svom naručju. To je ludo“.

U stvari, jedina osoba koja naizgled nije iznenađena trojkama je Giltzov 10-godišnji sin Ronnie, koji je tvrdio da je uvijek znao da će doći ovaj dan.

Rekao je: “Jednom sam vidio zvijezdu padalicu i poželio sam malog brata, a poželio sam i dvije sestre za moju malu sestru jer je ona uvijek željela malu sestru. Oduvijek sam znao da će ovaj dan doći.”

 

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK <<< ________________________________________________________________________________________

Povezani članci

Čaj koji razbija kamenje u bubrezima i čisti jetru

E.H

Neizmjerna sreća sestre koja je bratu donirala bubreg: “Oboljela bih i ja gledajući ga na dijalizi”

E.H

Ovo moćno sredstvo čisti veš mašinu bolje od svakog kupovnog!

D.C

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više