Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Otkriveni nepoznati detalji iz života kćerke Bakira i Sebije Izetbegović

Bakir i Sebija Izetbegović imaju imaju jedno dijete – kćerku Jasminu.

Završila je Likovnu akademiju u Sarajevu, Odsjek za grafički dizajn, nakon čega je školovanje nastavila u Holandiji, završivši postdiplomski u Amsterdamu, gdje master košta od 12 do 13 hiljada eura, dakle oko 25 hiljada maraka.

Navodno je zaposlena u bosansko-turskoj medijskoj grupaciji Simurg Media (Faktor.ba i Stav), gdje radi kao tehnička urednica, što bi itekako potvrdilo bliskost SDA sa pomenutim medijima. Nedavno je u Sarajevu otvorila i jednu marketinšku agenciju.

U sarajevskim krugovima je poznata po svojim noćnim izlascima. Najčešće je u muškom društvu i vrlo često konzumira alkohol. Sluša techno muziku tako da isključivo izlazi po noćnim klubovima, a gazde joj itekako izlaze u susret jer se najčešće nalazi u VIP sekcijama, sakrivena od očiju javnosti, tvrdi “BHDijaspora“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više