Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ova ženka je bila toliko debela da su je trebali uspavati…

Pearl je ženka Jack Russella koju je vlasnik dugo vremena zlostavljao i davao joj previše hrane, a nije se brinuo za njeno zdravlje. Nakon nekog vremena , ostavio ju je na benzinskoj stanici.

Tada su je pronašli ljudi koji iz udruge za zaštitu životinja. Perl je bila na granici smrti zbog gojaznosti. Imala je 36 kg, a trebala je imati 6-7,5 kg. Radnici su priznali da inače ovakve pse uspavaju, ali odlučili su da to ovog puta ne urade. Stavili su je na strogu dijetu i počeli sa vježbama.

Počela je da gubi po 0,5 kg sedmično. Nakon izvjesnog vremena, uspjela je da prepolovi svoju težinu dok živi sa novim vlasnicima koji je istinski vole. Čak je bila inspiracija za mršanje i mnogim ljudima. Kako bi saznali više o njoj pogledajte video u prilogu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više