Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pas se nije odvajao od povrijeđenog gazde dok nije došla Hitna

Jesus Hueche (28) iz Argentine je pao sa stabla. Došli su bolničari koji su ga našli kako leži na cesti. Dirnuo ih je prizor Jesusovog vjernog psa koji se nije odvajao od povrijeđenog gazde. Pas se naslonio na muškarca i izgledalo je kao da ga grli

Jesus je rezao grane na stablu, pao je i povrijedio vrat. Susjed je vidio pad te je odmah pozvao hitnu pomoć. Uz Jesusa je, sve dok bolničari nisu došli i odvezli ga, bio i njegov vjerni pas Tony. Njuškao mu je lice i ležao na njegovim prsima. Bolničari su fotografirali prizor.

Sve je objavljeno na Facebooku i podijeljeno je više hiljada puta. Hueche je završio u bolnici. Nakon pregleda ljekari su ga pustili kući. Imao je, srećom, manje povrede.

– Tony ide za mnom posvuda. Sa mnom spava u krevetu sve dok ga moja žena ne izbaci. Pronašli smo ga na ulici i dali mu dom, hranu i ljubav i otada je dio naše porodice. On mi je kao sin – rekao je Hueche za La Brujula 24.

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više