Fresh Press portal
Zanimljivosti

Poznati Bosanski youtuber Amir Hadžić gnusno izvrijeđao hafiza Adnana Mrkonjića

Amir Hadžić, poznati bošnjački murted i ”utjecajni” youtuber iz sela Brijesnica Velika kod Doboja, u svom posljednjem videozapisu pod nazivom ”Sigurnost naše djece” gnusno je napao i izvrijeđao bosanskog daiju, profesora i hafiza Adnana Mrkonjića.

Naime, hfz. Adnan Mrkonjić na svom facebook profilu objavio je tekst u kojem je ukazao na jako štetno djelovanje regionalnih youtubera. U tekstu se nalazi spisak youtubera koji štetno utječu na najmlađe, a među njima je i Amir Hadžić.

”Video klipovi su im puni psovki, prostakluka, lažne slave, nargile, nezakonitih odnosa. Ako ti dijete poznaje ove likove onda je u opasnosti i trebaš puno puno više vremena posvetiti druženju sa njima da bi ih udaljio od ovih pošasti” napisao je između ostalog hfz. Adnan Mrkonjić.

Videozapis je objavljen u rubrici ”vanredne vijesti” gdje je Hadžić čitao vijesti s portala klix.ba koji ga inače sponzoriše, da bi odjednom izvukao post sa facebooka i uklopio među ostale ”vijesti” što ukazuje na to da je videozapis namjenski napravljen kako bi se izvrijeđao hfz. Adnan Mrkonjić.

Hadžić je hafiza Mrkonjića i Aldina Kahrimana nazvao ”kozojebima”, a islamska predavanja i manifestacije na kojima gostuje hfz. Mrkonjić povezao je s terorizmom, aludirajući kako su muslimani teroristi odnosno kako su oni koji posjećuju i slušaju o islamu potencijalni bombaši koji se raznose među civilima.

”Upitajte vaše dijete da li je slušalo predavanja kozojeba Aldina i Adnana, i ako dobijete potvrdan odgovor velike su šanse da će vam dijete u dvadesetim godinama da se raznese u nekom tržnom centru” rekao je murted Amir Hadžić.

Sve ovo ne treba nikog da iznenađuje, Hadžićevi kompleksi i opsjednutost islamom i Bošnjacima svima su poznati. On je prije dvije godine Poslanika Muhammeda a.s u komentarima na društvenim mrežama nazvao pedofilom, pa se poslije pravdao kako su mu podvalili kada se suočio s brojnim kritikama.

HADŽIĆEV KANAL MRŽNJE PREMA BOŠNJACIMA

Hadžić našu domovinu Bosnu i Hercegovinu naziva “mošnja i nehljebovina”, a za narod kaže da je “zatucan”, “nepismen” i “glup”. Za njega je prosječni “Bošnjo” onaj koji govori o islamu dok pije, koji govori da je haram krasti, ali da stalno krade od Srba, onaj koji “popije ponekad dok mu žena pere noge”. Bošnjak je za Hadžića osoba koja sve radi protivno zakonu, posao završava isključivo podmićivanjem, predstavlja ga kao nekoga ko, dok priča o Allahovoj kazni, pije rakiju, a u trenutku kada ismijava bošnjačke žene na videu se pojavljuje fotografija Bakire Hasečić, predsjednice Udruženja “Žena – žrtva rata”.

Hadžićeva mržnja prema Bošnjacima posve je otvorena. U jednom drugom videu ovaj youtuber ismijava bošnjački narod kritizirajući ga da je “uvijek protiv svega, ne znajući zašto”, da se buni i protiv obnove asfalta, gradnje dvorana i slično, odnosno, po njegovom mišljenju, prosječni je Bošnjak protiv svakog oblika napretka. Vrijeđajući vlastiti narod, kaže da Bosna “nikada neće biti kao zapadne zemlje dokle god ne izumre ova gamadurija”, pri čemu, očigledno, misli na kolektiv koji ismijava.

Kad nekoga izvrgava porugama, onda koristi imena Hakija, Mehemed, Devleta, Rahima, Ragip i slično, odnosno upotrebljava stara muslimanska imena. Osobe s ovim imenima uvijek predstavlja kao primitivne, nepismene i glupe, dok su, s druge strane, oni koji se zovu Marko, Ljubica i slično, po pravilu, kulturni. Ovi “kulturni” večeraju uz vino, s djecom skupa rade matematiku kako bi slabe ocjene bile ispravljene i slično. U braku “Hakije i Rukije” sve je suprotno idili “kulturne obitelji”, stalno se psuje, djetetu se upućuju riječi kao što su “konjino, bilmeze, majmune, hoćeš da te zdrobim”. Hadžić kao da želi pokazati da Bošnjaci jedino na takav način odgajaju svoju djecu.

Za Bošnjake tvrdi da su narod “koji misli da sve druge narode treba pobiti i mrziti”, pa s tim u vezi kaže: “Da ne bi bio izdajnik u Bosni, moraš mrziti sve ljude koji se zovu Mirko bez ikakvog razloga, smatrati samo da si ti dobar i pametan, udarati djecu da se vaspitaju, poželjno je povremeno udarati ženu, moraš biti musliman i vjerovati u Allaha.”

Hadžić u skoro svakom svom prilogu vrijeđa bošnjački narod, vjernike muslimane i islam kao vjeru. Za njega je Bošnjak onaj koji ništa tuđe ne poštuje, “drogira se, puši, olajava, omalovažava, pije alkohol, ali svinjetinu ne mezi”. Vrijeđajući temelje islamskog vjerovanja, Hadžić ide i toliko daleko u pokušaju da bude sarkastičan da izmišlja Allahove riječi, pa kaže: “Lijepo je dragi Allah rek’o: ‘Zabranjujem vam da mezite svinjetinu dok pijete alkohol’.”

Za sebe veli da nije musliman, te da je najbliže što ga opisuje “agnosticizam”. Izdiže se iznad “prosječnog Bošnje”, ali ga očito niko nije naučio da poštivanje tuđeg nije samo osobina “Bošnja”, već da je to ljudska osobina koja i njemu nalaže da poštuje vjeru i ono što je najsvetije u njoj. A Hadžić se, dok izgovara Allahovo ime, krsti, a dok govori “Allah džellešanuhu”, krevelji se, vidno ismijavajući ono što izgovora.

Izrugujući se onima koji iz vjerskih razloga ne slave Novu godinu, Hadžić kaže: “Nemojte obilježavati Novu godinu, obilježavate katolički praznik – jarane moj, obilježavam ti ja mater, zapišam je ovako i obilježim je za cijeli život.”

Opisujući “prosječnog muslimana”, kaže da je on “konjina, seljačina”, a da “prosječna bošnjačka hanuma svoje dijete u mejtef prati riječima ‘mrš u mejtef’”.

>>> PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK ili PREUZMI FRESHPRESS APP <<< ________________________________________________________________________________________

Povezani članci

“Kako si mi divna državo koja si mi sve obezbijedila?”

E.H

“NEPISMENA STOKO!” Poznati Youtuber Amir Hadžić žestoko uvrijedio Bosance (VIDEO)

E.H

POKAZAO SVOJE PRAVO LICE: Poznati jutjuber Amir Hadžić Poslanika Muhammeda a.s nazvao pedofilom i brutalno izvrijeđao muslimane

E.H

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više