Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

PROMJENA OD KOJE SUZE KREĆU NA OČI: Frizer beskućnika pretvorio u šarmantnog zavodnika

Kako je izašao iz salona, tako su se u Antonija nakon dugo godina zagledale i prolaznice.

Jose Antonio, 55-godišnjak iz Španjolske, nažalost nije stajao u prvom redu kada se dijelila sreća. Radio je svojedobno kao električar, pa spletom okolnosti završio kao beskućnik koji je posljednjih godina vozačima pomagao da pronađu parkirališno mjesto kako bi zaradio poneki euro.

”Život piše romane” Beskućnik koji je svojom gestom dirnuo cijelu Hrvatsku

Ganuo ih do suza: Beskućnika koji im je nesebično ponudio pomoć poveli kući i pronašli mu posao

U međuvremenu je obolio i od depresije, bolesti koju će pokušati pobijediti pronađenom novom nadom koja mu se nedavno iznenada ukazala zahvaljujući Salvi Garciji, vlasniku jednog frizerskog salona.

Uzeo ga je Garcia pod svoje, obrijao, ošišao i odjenuo, odnosno u trenutku oka s njega sklonio izgled čovjeka koji je punih 25 godina proveo na ulici.

Dapače, Antonija je iz radnje ispratio kao potpuno drugačijeg muškarca, čak do te mjere preobraženog da ga konobari u lokalnom kafiću nisu prepoznali.

U Antonija su se po prvi puta nakon dugo godina zagledale i poneke prolaznice, a pažnju su mu posvetili i brojni svjetski mediji, sve otkako je Garcijin frizerski salon na Facebooku u utorak objavio video u kojem je zabilježeno kako je došlo do te čudesne transformacije.

Dao je od tada Antonio i poneki intervju, pa istaknuo kako se najviše nada da će mu netko ponuditi posao, radno mjesto toliko nužno da za 180 stupnjeva preokrene i život.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više