Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Prvo groblje za ljude i životinje otvoreno u Beču

U Beču je otvoreno prvo tzv. ljudsko-životinjsko groblje. Radi se o novom krematorijskom groblju za polaganje urni koje se nalazi u vatrogasnoj dvorani u Simmeringu u zasebnom, optički označenom području.

Bečka groblja, ponukana željama mnogih vlasnika životinja da se na groblju za polaganje urni mogu ukopati zajedno sa svojim ljubimcima, nedavno su odlučila da prošire svoju ponudu.

Namjensko područje ima veličinu jednog četvornog metra zemljanih grobova. Svaki od tih grobova može primiti osam urni s ljudskim ili životinjskim pepelom s mogućnošću individualnog oblikovanja nadgrobnog spomenika.

Već postojeće životinjsko groblje te krematorij životinja u Simmeringu su vrlo dobro prihvaćeni. Uz novu ponudu ljudsko-životinjskog groblja, ide se korak dalje u ispunjavanju želja kupaca.

U Austriji ima više od tri milijuna kućnih ljubimaca. Samo u Beču, svako drugo kućanstvo uživa život zajedno sa ljubimcem. Sve više i više ljudi traži blizinu svoje ljubljene životinje nakon smrti. Bečko groblje želi ispuniti tu želju novim konceptom. Korištenje urnske grobnice može se osigurati na period od 10 godina i uzastopno produžiti. Naknada za 10 godina je 490 €.

Gradsko groblje u Beču ima 46 grobalja s ukupnom površinom većom od pet km2, saopćeno je iz EOROCOMM-PR.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više